Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatóak azok a lányok, akiket még érdeklik a romantikus, hűséges, NORMális, utazni szerető huszonéves pasasok, de akik imádnak, kirandulni is és utazni? Mondjátok ezek a lányok manapság hol vannak?
kirándulni, utazni én is szeretek, a hűségesség is oké, még néha nagyritkán a romantika is bejön, de sajnos az tényleg nagyon ritka...haverok?:D ja és nem vagyok normális sem....egyébként szerintem ilyen nők soha nem is voltak, mert biztos van valami gixer mindenkiben, olyan nincs, hogy tökéletes legyen valaki...
20/L
én is ilyen vagyok de már lassan 4éve foglalt vagyok,nem hiába nekem nincsenek is bnőim mert mind belepróbáltak húzni a pasizásba,mert kitaláták h szégyen lekötni magam ennyi idősen és a pasik jönnek mennek a bnő meg örök...ez volt 3éve mikor kb 1évesek voltunk.azóta ismerkedtem más csajokkal de mind hasonlóak..így már 4éve a barátom a szerelmem,a társam a szeretőm a mindenem!jah és nem vagyok egy rusnya sem,minden pasi utánam fordul az utcán és beszólogatnak.és beképzelt sem vagyok csupán azért írtam le h biztos létezik még ilyen lány,én sokat csalódtam a pasikban mert hidd el azok is 90%ban csak a farkuk után mennek és szeretnek flörtölgetni meg hagyni magukat én pedig ezt nem díjazom ha vki nem tud uralkodni az ösztönein.a barátommal semmi ilyen probléma nincs és mig ő nem csal meg vagy ver át el nem engedem!és örülök hogy van még ilyen mint te ebben az elqrvult villágban és hogy te sem az ösztöneid után mész mint az állatok meg mint 1esek szégyenszemre!csak így tovább és te is megtalálod a párod előbb utóbb!a többieknek üzenem hogy a FÉRFIAK nem a plázacicákat veszik észre hanem a nőket! lehet megnézik a plázacicát mert én iis odanézek totál hetero létemre mert feltünőek.de feleségnek egy buta nyafka műmellű semelyik normális FÉRFINAK nemkéne,a kisfiúk persze még csorgatják a nyálukat ;)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!