Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert akarta ilyen hamar ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert akarta ilyen hamar ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Szerintetek nem tul korai meg? Igazabol nem is ismerem de 8. talalkozo utan kijelentette, hogy o ugy tekint ram, mintha a baratnoje lennek. Sokat meselt rolam a szuleinek, baratainak, de nem is talalkoztam veluk. Volt mar tobb parkapcsolata is es eddig hatarozottnak gondoltam aki nem ugrik egybol fejest mindenbe. Es ez varatlanul ert. Allitasa szerint nagyon nagyon kedvel bar kimondottan nem szerelmes még. Ezert sem ertem, hogy akkor miert kell kijelenteni, hogy egyutt vagyunk. O tobbszor mondta hogy bemutatna de en korainak erzem. Valojaban szerelmes lehet?
2020. máj. 21. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
8 randi után korai? Mi vagy te lány, amish? :D
2020. máj. 21. 12:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem igen. 8. Randi alatt ugy gondolod kiismered a masikat?
2020. máj. 21. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Szia

En baratommal egy buliban talalkoztam es mar ott kicsimnek szolitott, azt hittem ez csak a buli hevje lesz de 2 nap mulva jott is utanam talalkozni aztan elkezdtunk talalkozgatni es kb egy het mulva ossze is jottunk

Es nemsokara 2 eve egyutt 😃

2020. máj. 21. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha akkortól gondolsz valakit a párodnak miután kiismerted akkor sajna el kell keserítselek, hogy lehet, hogy sosem mondhatod azt, hogy van párod. Vannak emberek akik több év után is képesek meglepetést okozni. Ennek egyik lehetséges oka például, hogy olyan szituációba kerültök amit korábban nem tapasztaltatok és Ő maga sem tudja mit váltana ki belőle. Egyébként meg semmi nem múlik azon, hogy találkozol-e a barátaival vagy a szüleivel. Ettől még nem kell feleségül menned hozzá.
2020. máj. 21. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
8 randi alatt nem kiismerni lehet a másikat -ehhez évek kellhetnek- hanem megismerni az alap személyiségét, értékeit, céljait és ezek alapjan eldönteni hogy akarsz-e tőle valami komolyat.
2020. máj. 21. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!