Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek 30 évesen egy 19 éves lánnyal? Vagy ez
mennyire gáz?
Én szoktam, és nem kérdezem meg a neten.
Mondjuk én érett, ciszhetero, FÉRFI vagyok.
2020. máj. 18. 16:26
Én nem jönnék össze, mert teljesen más életszakaszban vagyunk. Ami neki még csak most jön azon én már túl vagyok. Még nem végzett az iskoláival és én nem szeretném senkinek sem állni az életét és versenyezni sem szeretnék mondjuk az egyetemen lévő csikókkal meg azon aggódni, hogy mivel próbálják befolyásolni a szintén fiatal barátnői. Közös témánk sem sok lenne szóval köszönöm, de én inkább a saját korosztályomból keresnék partnert magamnak.
2020. máj. 18. 16:33
Igen, nálunk kb ez a felállás, együtt is élünk, teljesen stimmel minden.
2020. máj. 18. 17:30
Nekem 26 évesen van 19 éves barátnőm és a 30-19-re elsőre én is azt mondanám hogy sok, de ránk is mondták már a 26-19-re hogy az és remekül megvagyunk. Szerencsére barátnőm a korához képest érett, nekem pedig csak pár éve nőtt be igazán a fejem lágya, így sok szempontból összeillünk.
2020. máj. 18. 18:06
A 19 meg a 30 hol más életszakasz? A legtöbben ilyen idősen egyetem mellett már régen dolgoznak. Ugyan úgy felnőtt, dolgozó emberek. Ez a 11 év semmi, simán áthidalható. Nálunk is ennyi a körkülönbség, én 20 voltam ő 31 amikor megismerkedtünk. Mind a ketten dolgoztunk, karriert építettünk, az, hogy nekem még éppen volt egy évem az egyetemből nem sok vizet zavart.
2020. máj. 18. 18:12
5.
Ezt a szar dumát én is hallom sok helyről. Aki 23-25 éves koráig egyetemista volt és mellette semmit nem dolgozott, akár otthon lakott és/vagy a szülei pénzelték teljesen, általában az mondja hogy a 19 vagy akár 22 éves még gyerek, stb. Attól hogy ő az volt tényleg, ez még nem igaz mindenkire.
2020. máj. 18. 18:36
5.
Végül is igazad van. Kb. 1 évvel az érettségi után 19 évesen meg mondjuk 30 évesen 5-6 éve a munka világában magadat eltartva tényleg pont ugyanaz az életszakasz :D Régen dolgoznak? Lehet, hogy mások a fogalmaink a régről. Én megértem, hogy mivel te egy olyan kapcsolatban vagy ahol 11 év van köztetek neked ez a természetes nincs is ezzel semmi gond. De azért ugye megengeded, hogy más legyen a véleményem? Előre is köszi!
2020. máj. 18. 19:19
2020. máj. 18. 20:30
A nagyszüleim 1954-ben akkor házasodtak össze, amikor papa 30, mama 20 éves volt. Köszönik szépen jól megvoltak 46 éven keresztül, papa haláláig. Hiába voltak más életszakaszban amikor összekerültek.
2020. máj. 18. 20:54
Kapcsolódó kérdések: