Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok hozzá ha kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá ha kiderülne, hogy nagymenő?

Figyelt kérdés

A kérdésem lányokhoz szólna elsősorban! :D

Kiszeretném próbálni majd egy lánynál akivel először találkozok, hogy bérelek egy limuzint meg két kigyúrt testőrt egy órára. Fekete öltönyben lennének napszemüveg stb., és így mennénk be a mekibe vagy ahol történne a találkozás. :D

Nah szóval mit szólnátok hozzá ha egy ilyen srác jönne hozzátok és mindenki titeket nézne? Mit gondolnátok hírtelen?

Muszáj leírnom, hogy nem vagánykodni akarnék hanem csak kíváncsi vagyok egy lány reakciójára és ez minden pénzt megérne szerintem. :'D

2020. máj. 18. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ezzel sajnos nem nagymenő, hanem egy lúzer benyomását keltenéd 🙂
2020. máj. 18. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

44F?

Életszerű, hogy a gengsztercsávók (testőrökkel) a Mekibe járnak csajozni. Esetleg rendelj egy Happy Meal menüt, hogy még hitelesebb legyél.

2020. máj. 18. 10:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

:D Ez de király. Látom neked is élénk a fantáziád! :D

Viccet félretéve,szörnyen leégetnéd magad!

2020. máj. 18. 10:31
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Ez így tényleg nagyon gyengécske :)
2020. máj. 18. 10:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Ezt én is tudom de nem ez a lényeg xD

Már az is vicces, hogy limóval mennék a mekibe.

De nem az érdekel, én milyen lennék hanem, hogy az adott csaj nak mi jön le ebből :D

Ismétlem ez poén lenne, és nyilván nem olyan lánnyal csinálnám aki tényleg tetszene.

2020. máj. 18. 10:46
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Én kerdore vonnalak h maffia tag vagy e és nem hiszem el h annyira nem v tisztában alapvető dolgokkal h egy mekis kajalasra nem kell diszkiseret és basszus, leegetsz mindenki előtt, meg bocs de ez nekem nagyon creepy és gyorsan elmenekulnek.

Nah, kh ennyi lenne a reakcióm.

2020. máj. 18. 10:48
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Gagyi hatása lenne szerintem. Egyébként ma egy limuzin nem olyan értékű, mint a 80'as években. Ma egy Lambóval tudnál menőzni testőrök nélkül.
2020. máj. 18. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
11%
Főleg ha el se megy a csaj ahogy szoktak ugye :D
2020. máj. 18. 11:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Na ha else jönne az igen gáz lenne xD
2020. máj. 18. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!