Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más férfi is érzi úgy hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is érzi úgy hogy ha már a fiatal kis selymes lányok öregnek látnak minket és nem akarnak kavarászni velünk, nincs is értelme élni?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok és egyre gyakrabban az a kifogás a lány részéről hogy idős vagyok.

18-20 éves lányokra lövök.

2020. máj. 12. 22:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Magasabbra kéne lőni... Lányok helyett nőkkel próbálkozni.
2020. máj. 12. 22:51
 2/17 A kérdező kommentje:
25 felett már öregnek látom a nőket, a 20 évesek kis cinkék mozgatnak meg. Meg a korombeli nők már babázni akarnak.
2020. máj. 12. 22:53
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Balázs te vagy? 😂😂😂
2020. máj. 12. 22:53
 4/17 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem borzasztóan felszínes vagy. Én húsz éves vagyok, és abszolút nem az életkortól függ, hogy mennyire vonzó külsőleg a másik. Nőből és férfiból is ismerek olyat, aki még ötven évesen is kifejezetten jól néz ki, és itt most nem hírességekre kell gondolni.

Huszonöt felett a nőket idősnek látni hadd ne írjam le, mennyire ostobaság, de a te életed, legfeljebb te maradsz egyedül. Ha már életkor akkor nekem kifejezetten idős lennél.

Nagyon szomorú, ha az életed értelmének csak ezt látod, ez szintén kifejezetten felszínes, mert egy értelmes ember annyi másban (is) talál örömöt és célt.

2020. máj. 12. 22:56
 5/17 anonim ***** válasza:
23%

Nyugi, 30 felett majd sorban dőlnek bele a kardodba;)

Hlye.

2020. máj. 12. 22:58
 6/17 A kérdező kommentje:
Négyes lányka : igen, szerintem ez az élet értelme, fiatal lányokat dugni, ez van.
2020. máj. 12. 23:00
 7/17 anonim ***** válasza:
98%
Mit is írt Balázska? Selymes pomponok? Nem jut eszembe a szó...:)
2020. máj. 12. 23:04
 8/17 anonim ***** válasza:
98%

Gyerekek, visszatért Balázska!

Miért hanyagoltál minket ilyen hosszú ideig?

9/17 A kérdező kommentje:
Pamacsoknak szoktam hívni a lányokat heteske :)
 10/17 A kérdező kommentje:

8 : kicsit sokat ittam mostanság, ezért kevés idő maradt gyikre, de bepótolom most :)

Ennyire szerettek itt engem?

2020. máj. 12. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!