Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szokták hamarabb kimondani, hogy szeretlek vagy a nők?
Most már több mint, egy hónapja ismerkedünk egy sráccal, előtte is beszéltünk/ismerkedtünk de csak netes felületen.
Nem tudom érezhet e valamit de azt tudom, hogy én igen. Fontos lett számomra. Elmondjam neki vagy várjak amíg ő kezdeményez érzelmekkel kapcsolatos témát?
Tök mindegy, mert az emberek 90%-nak fogalma sincs róla mit jelent. A szeretet/szerelem feltétel nélküli. Az amikor egymást fikázzák miután szétmentek aztán nagy szeretet/szerelem lehetett.
Ez egy közhely amit kimondanak az emberek, vagy azért mert azt hiszik tudják mit jelent vagy azért mert a másik elvárja.
Nevezhetjük bárminek - önbizalomhiány, hiúság - én mindig megvártam vele a férfit.
(Azt gondolom, ahol naponta mondogatják, ott elveszti a valós jelentését és érzelmi töltetét.)
Oké, de nem csak az áldozat mondja ki hogy szeretlek...
Szeretlek egy szó, semmit nem jelent. Akkor van jelentése, ha cselekedetekkel is alá van támasztva, és azért 100 "szeretlek"-ből mennyinél látható ez arról a statisztika elég szörnyű lenne. Van egy mondás, mégpedig a "hiszem ha látom", ez pont optimális ide.
A film szerint is hamarabb jut eszünkbe ez a 3 kicsi szótag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!