Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket visszatartana ez egy párkapcsolattól?
A pasi 29 éves. Utoljára gimis korában volt barátnője. Az anyjával és öccsével él. Középkategóriás a fizetése. Kissé antiszociális, nincs som barátja. Képes elutazni nyaralni, vagy egy hétvégi kirándulásra egyedül.
Ismerkedünk csak a neten, kb 3 hónapja. Ugye találkozni nem tudunk, telefonon egy párszor hívott fel. Általában este keres, kicsit egyhangú a beszélgetés.
Ennyiből én még nem tudtam eldönteni, hogy érdemes e vele komolyabbat tervezni, akár egy randit, nyilván ez a randi után lenne világos,de...hátha van valakinek tapasztalata ilyennel kapcsolatban.
Miért kell lenézni azt, akinek nem volt barátnője 30 éves koráig? Nem mindenkinek a kapcsolat körül forog az agya.
Vagy egyszerűen csak bátortalan, vagy pontosan az, hogy tudja, milyen elvárásai vannak egyes nőknek és nincs kedve szerencsétlenkedni.
1.
Akinek nem volt párkapcsolata akár 25, akár 30 éves koráig, azoknak 99%-ban nem azért nem volt, mert nem ekörül forgott az agyuk. Sőt pont az ilyenek azok, akik állandóan a nőkre, puncira gondolnak, csak nem tudják megszerezni.
Szerintem felejtős. Tetejébe anyucival él?
Amúgy legalább jóképű?
Bocsi,véletlen elküldtem befejezetlenül.
Annyi még, hogy meg tudná oldani, hogy találkozzunk, ha szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!