Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet lenne? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
szerelmet szeretnék vallani egy lánynak , még csak barátok vagyunk de nagyon sokat vagyunk együtt és ő nemrég szakított . de nem akarok erőszakos lenni. ma is megyek hozzá sütünk sütit és arra gondoltam .. csinálunk ilyen szív alakú sütit és megfogok egyet félbetöröm és odaadom neki az egyik felét . megkérdezem kéred ? ez mennyire lenne jó ? megértené hogy szeretem ?
2010. júl. 29. 10:43
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
ez a "úristen hány éves vagy?:O " nem tudom te mennyi lehetsz aki ilyet kérdezz.
2010. júl. 29. 12:16
 22/32 anonim ***** válasza:

12:06 vagyok

csak kíváncsi vagyok, hogy melyik korosztályban vannak még ilyen romantikus fiúk...pozitív nagyon

egy 23 éves öreglány

2010. júl. 29. 12:23
 23/32 A kérdező kommentje:

azt hittem azért kérdezel úgy mert az ilyet lenézed.. vagy nem is tudom.. azért kérdeztem vissza..

de bocs. nem akartam rosszat :(

2010. júl. 29. 12:29
 24/32 anonim válasza:
júúúj de aranyos (L) :D hajrááá.én drukkolok.majd írd le mi volt!! :)
2010. júl. 29. 12:34
 25/32 anonim ***** válasza:
szerintem nyálas, sok lánynak nem jönne be. igazán emberfüggő, te ismered legjobban ezt a lányt
2010. júl. 29. 13:26
 26/32 anonim ***** válasza:
majd írd le légyszi, mit reagált:D
2010. júl. 29. 19:16
 27/32 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a tortás ötlet, csak konkretizálni kéne valahogy, hogy az egy szimbólum. Hogy hogyan, arra szerintem van neked fantáziád, kérdező :)

Azok a lányok, akikkel eddig én randiztam és kapcsolatban voltam, mind szerették a kétértelmű dolgokat, amelyek erős utalással elbillentették azért a mérleg nyelvét az egyik értelmezésre...

A nyílt dolgokkal kezdetben az a baj, hogy most vagy igent, vagy nemet kell rájuk mondani, semmi romantikát és képzelgést nem hagynak, semmi sejtelmes utalást, érlelődő kapcsolat lehetőségét nem adják meg. Nem jó ötlet nyíltan színt vallani szerintem. Főleg, ha a kérdezőnek ilyen ötletei vannak, akkor biztos lesznek még jobbak is.

A "nem szeretlekes" szöveg nekem fárasztó, sablonos és nyálas volt, főleg, hogy legalább 3x úgyis ki kell mondani benne a "szeretlek" szót... 24/L

Voks a tortára!

2010. júl. 30. 13:01
 28/32 Zsuzskah válasza:

tök aranyos a sütis...sztem próbáld meg és ha nem veszi a lapot tegyél még hasonló célzásokat mint pl. a feleséges.

egy idő után úgyis észre veszi

jó tudni h még vannak ien pasik a világon :D

2010. aug. 6. 13:40
 29/32 anonim ***** válasza:
meg fogja érteni
2010. aug. 6. 14:00
 30/32 anonim ***** válasza:

Ez nagyon édes. :) Próbáld meg.

A "nem szeretlekes" szöveg tényleg nagyon, nagyon fárasztó, ráadásul nagyon klisés is. Ha okos lány, akkor megfogja érteni.

15/L

2010. aug. 6. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!