Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet lenne? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
szerelmet szeretnék vallani egy lánynak , még csak barátok vagyunk de nagyon sokat vagyunk együtt és ő nemrég szakított . de nem akarok erőszakos lenni. ma is megyek hozzá sütünk sütit és arra gondoltam .. csinálunk ilyen szív alakú sütit és megfogok egyet félbetöröm és odaadom neki az egyik felét . megkérdezem kéred ? ez mennyire lenne jó ? megértené hogy szeretem ?
2010. júl. 29. 10:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Filmbeillő :)
2010. júl. 29. 11:10
 12/32 anonim ***** válasza:

szerintem jó ötlet...

és bizot megérti...

ha eltöröd a szívet és ránézel a szemedből látni fogja, h mire célzol... :D

2010. júl. 29. 11:22
 13/32 anonim ***** válasza:
tökjó:D a csaj helyébe kiugrana a szívem a helyéről:D
2010. júl. 29. 11:23
 14/32 anonim ***** válasza:
95%

jó ötlet, de szerintem jobb az egyenes út...van egy ötletem, mondd neki a következőt: szeretnék neked mondani valamit. nagyon jól érzem magam veled. szerintem te egy nagyon kedves lány vagy. ha szomorú vagyok, csak rád kell néznem, és máris jobban leszek. nagyon sok közös dolog van bennünk. tudom, most azt hiszed, hogy jön a szokásos 'szeretlek' szöveg, de nem. nem mondom ki azt a szót, mert a mai világban nagyon elértéktelenedett, és mindenki használja, akár komolytalan szándékkal is. hogy őszinte legyek, még azért sem mondom ki a 'szeretlek' szót, mert tulajdonképpen én nem szeretlek téged. amit én érzek, az sokkal több ennél. valami olyan, amit nem lehet csak egy egyszerű 'szeretlek' szóval kifejezni. nagyon fontos vagy nekem, soha nem tudnálak bántani, te vagy az egyetlen személy aki iránt ilyen erős érzelmeket táplálok. szerinted lehetne valami köztünk?

na ennyi...szerintem szép...:D

2010. júl. 29. 11:42
 15/32 A kérdező kommentje:

megpróbálom majd :D

jöhetnek még a válaszok.

2010. júl. 29. 11:44
 16/32 anonim ***** válasza:
11:42 szerintem is szép:)
2010. júl. 29. 11:50
 17/32 anonim ***** válasza:
Romantikus ötlet, és szerintem sajnos egyáltalán nem biztos, hogy a lány pont úgy érti, ahogy Te, de ha mégis, akkor meg nem biztos, hogy az ő reakcióját Te pont úgy érted, ahogy ő akarja... :) Kicsit ez a baj az ilyen ötletekkel sajnos. Szerintem is jobb a 2-vel fentebbi "módszer".
2010. júl. 29. 11:53
 18/32 A kérdező kommentje:
és az a feleséges ötlet ami írtam ? még az első oldalon az mennyire jó ?
2010. júl. 29. 11:57
 19/32 anonim ***** válasza:

úristen hány éves vagy?:O

amúgy igen, a "nem szeretlek"-es válasz a leghasznosabb

2010. júl. 29. 12:06
 20/32 A kérdező kommentje:
16 vagyok ... a lány is annyi.. mért ez baj ? vagy mi ?
2010. júl. 29. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!