Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyha neten elkértem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha neten elkértem egy lány MSN címét és ő megadta az mit jelent? és miről kezdjek el vele beszélgetni? 15/F

Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha megadta azt jelenti, hogy szeret beszélgetni és szimpatikus vagy neki. És hogy miről beszéljetek??? Amiről akartok, ami érdekel titeket???
2008. nov. 23. 15:52
 2/4 Srapnel ***** válasza:
76%
Leginkább a következő személyes találkozó időpontjáról és helyéről. Istenem, fiatalok, nem az msn az élet.
2008. nov. 23. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Hát lehet hogy azért adta meg, mert szimpatikus vagy, de lehet hogy csak udvariasságból. A beszélgetés témája pedig az legyen hogy szeret-e sétálni ha igen akkor go valami park, ne msn-en ismerd meg az a csajok szerint is gáz. L/14.
2008. nov. 23. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek: Miből gondolod, hogy ha megadja az MSN címét az jelent valamit is? Mert szerintem semmit.

Ez olyan mint hogy MyVip-en se nézheted már meg más adatlapját, mert azt hiszi hogy akarsz tőle valamit, sőt, botrányba fogsz keveredni. Ez egy hülyeség...

Személyes és intim életet nem a neten keresztül kell folytatni, sajnálom. Ott csak alapvető kapcsolatot lehet tartani.

2008. nov. 25. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!