Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Gáz a pasi vagy én vagyok túl vaskalapos?
Figyelt kérdés
Udvarol egy pasi, vagyis annak indult...kedves volt, virágot hozott, verset írt, kimondta a szeretleket, tényleg filmbeillő volt hónapokig...de mostanság úgy érzem be lettem etetve. Pedig van humorom, de ezek sokak nekem: írtam már neked elég verset, amit küldesz videókat nem szoktam megnézni, mert gagyik, na most itt hülyéskedünk, utána megsértődsz és hallgathatom a hisztidet...és a legdurvább, sörözött és az arcomba böfögött, mondta, hogy bocsi, meg poénnal elütötte....2020. ápr. 29. 23:16
11/16 anonim válasza:
Nagyon ellenszenves. Igazad van, be lettél etetve. Szerintem azonnal lapát. Mondjuk nekem eleve sántít, hogy hamar mondta a szeretlek-et.
33N
12/16 anonim válasza:
Nekem ez a pasi a gáz. Simán mondd meg, hogy nem vonzó ahogy viselkedik.
13/16 anonim válasza:
Ha azóta is kedves, romantikus lenne és kimutatná, hogy odavan érted, akkor már rég lapátra tetted volna. Igazából csodálkozom, hogy az elején egyáltalán hogyhogy érdekelt. Így, hogy megváltozott, máris szerelmes lettél belé.
15/16 anonim válasza:
lehet csak rájött,hogy nem akar papucs lenni...és túlkompenzálja.
16/16 anonim válasza:
Kétszínű és rettenetesen gyerekes 30 éves létére, normális ember nem megy le tuskóba, hogy menőzzön a haverjai előtt. 17 évesen még érthető viselkedés, 30 évesen már nem.
Én nem erőltetném, ha ebben ennyire gyerekes, akkor képzelem, még másban, pl. konfliktuskezelésben milyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!