Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Gáz a pasi vagy én vagyok túl
vaskalapos?
Figyelt kérdés
Udvarol egy pasi, vagyis annak indult...kedves volt, virágot hozott, verset írt, kimondta a szeretleket, tényleg filmbeillő volt hónapokig...de mostanság úgy érzem be lettem etetve. Pedig van humorom, de ezek sokak nekem: írtam már neked elég verset, amit küldesz videókat nem szoktam megnézni, mert gagyik, na most itt hülyéskedünk, utána megsértődsz és hallgathatom a hisztidet...és a legdurvább, sörözött és az arcomba böfögött, mondta, hogy bocsi, meg poénnal elütötte....
Nem vagyok buta liba se kapcsolatfüggő, tehát, ha ez így folytatódik nem fogom vele folytatni. Csak nem tudom, hogy fogok szakitani, tényleg olyan normálisnak tűnt az elején... ja és ezek a "lazáskodások" mindig akkor vannak, ha van ott haverja, például telefonálunk és a haver is ott van, akkor lesz furi, bunkó...de hát könyörgöm 30 éves....
2020. ápr. 29. 23:19
2/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
2020. ápr. 29. 23:19
3/16 anonim válasza:
Ez a pasit nem érdekled igazán, mellesleg nem sokat vesztesz vele mert prosztó primititív alak lehet, harmincon túl nem is hiszem hogy változna sokat.
2020. ápr. 29. 23:26
4/16 anonim válasza:
Az elejen legtobbszor csak a demot kapod, lakva ismerszik meg az ember.
Lehet pacsizni,havernak venni a csajod, de azert a reszeg kanbuli szinvonalat ne ussuk mar meg. Kell tiszteletnek is maradnia akkor is, ha mar megdugott parszor...
Amugy meg ja. Ne hisztizz a hapsi poenok sosem olyanok,mint a lanyokei...
Egyutt kene vagy lazulnotok,vagy fejlodnotok de ha folyton befeszultok egymas elott akkor ja. Talalsz jobbat,foleg ha fiatal vagy kar megallni
2020. ápr. 29. 23:38
5/16 A kérdező kommentje:
Szexig még el sem jutottunk...
Igen, azt gondolom, hogy a haver előtt menözik, de csalódás nekem ez...
2020. ápr. 29. 23:41
6/16 anonim válasza:
Nemtom az en parom a haverjai elott se egy proli tusko. Persze, ha sorozunk akkor neha kijon egy bufoges, de nem egymas arcaba meg mondjuk nem csinalnak versenyt belole, szimplan nem tettetik egy kozepesen otvar kocsmaban, hogy epp a New York Cafeban ucsorgunk. Ellenben ha olyan szinvonalu helyre megyunk, akkor kulturalt. A lazasag belefer olyan szituaciokban, de azert ismerjuk mar a hatarokat :D
2020. ápr. 29. 23:54
7/16 anonim válasza:
Nem vagy vaskalapos, ilyeneket nem mondunk , főleg ismerkedés alatt nem, de még utána sem. Valóban be lettél etetve...én pont így hívom , a beetetési időszak. Mikor a férfi és a nő is csak a jó oldalát mutatja, azt is kiszínezve, aztán mikor ennek vége, derülnek ki a dolgok. Úgy mint most nálatok.
Nem nekem kell megmondani mit csinálj, de fordított esetben én biztos ejteném az illetőt.
F37
2020. ápr. 30. 00:13
8/16 anonim válasza:
Hónapok alatt el se jutottatok a szexig? Hát nem csoda, hogy elégedetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!