Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már egy ideje randiznál valakivel, zavarna, ha azt látnád, még mindig az exe a háttérkép a telefonján?
Ha már alakulnak a dolgok, kezd komolyabbra fordulni. Másokkal nem kavartok, csók megvolt, szexuális vágy is megvan. És akkor azt látod, hogy a partnered háttérképe még mindig az exe, valami erotikusabb pózban.
Ilyen esetben érdemes elgondolkodni, hogy túlvan-e már az exén?

Zavarna igen.
Nincs mit gondolkozni ezen, egyértelmű.
F37

"Ilyen esetben érdemes elgondolkodni, hogy túlvan-e már az exén?"
Nem érdemes ezen elgondolkodni. Teljesen egyértelmű a válasz....

Ebben az esetben nem keresném tovább a delikvenst, és meg is várnám hogy rákérdezzen, ha magától nem esne le a tantusz. Utána felvilágosítanám, hogy nem én vagyok a Vígaszbuxa! ;)
Sajnos. Nálam ez törést okozna. Ha én valakivel elkezdek ismeriedni ilyen baklovest nem kovetnek el. Ez pedig arra enged kovetkeztetni, hogy a pasi ergo erzelmi inteligencia teren nincs a helyzet magaslatan, ami utal arra hogy akar a kesobbiekben sok mindent nem “ertene” ami az emberi kapcsolatokban konfliktus tud lenni. Masreszt nem egyertelmu, hogy ha meg erzi is hogy latod, de NEM TUDJA elengedni, akkor fontos neki.
Egy szo mint szaz, napam ez piros lampa, magyarazhatom ezt ezerfele keppen is. A lenyeg ugyanaz.

Ez most komoly kérdés vagy valami prank? :D
Persze, egészen biztosan túl van már rajta, csak véletlenül ott maradt a háttérkép, elfelejtette lecserélni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!