Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális hogy a paromnal is én fertőtlenítek?
Figyelt kérdés
Nem élünk együtt, vittem neki par hete fertőtlenítőt, mert ő nem kapott sehol már , de nem nagyon használja. Kezét sűrűn mossa, de pl a kilincs, wc fertőtlenítést már én csinálom esténként neki, mert nem csinálja meg.2020. ápr. 24. 13:10
11/18 anonim válasza:
Mi se fertotlenitjuk a kilincseneket, az alapnal gyakrabban, ami kb a 2-3 hetente. Mi a fsznak? Gondolom akkor a kajat is karantenba rakod. Na mindegy legalabb lesz par vicces sztoritok a gyerekeknek, “Ilyen idiotak voltunk 2020-ban es ennyi meg annyi felesleges baromsaggal csesztuk el a napjainkat.”
12/18 A kérdező kommentje:
#11 napi 5 perc az felesleges napelbszás?
Hú, sötét vagy mint az éjszaka.
2020. ápr. 24. 16:13
13/18 anonim válasza:
Osszeadodnak a napi ot percek, nyilvan nem ez az egyetlen hulyeseged.
14/18 anonim válasza:
Már bocsánat, de nem értem. Valaki elmagyarázná, hogy minek a kilincset és a wc-t minden nap fertőtleníteni?
Amúgy mi az, hogy nem lehet fertőtlenítőt kapni? A hipó meg a Domestos az nem fertőtlenítő?
15/18 A kérdező kommentje:
Itt mindeki okos, de mégse válaszol sebki a kérdésre. 😂
2020. ápr. 24. 21:39
16/18 anonim válasza:
Sztem kicsit takaritasmanias vagy es ezt probalod rahuzni a baratodra. Az oke ha elteroek vagytok ilyen téren de akkor ne háborodj fel rajta hogy nem felel meg a standardjaidnak. Egyébként nalatok mindenki ilyen a csaladban? Vagy csak anyukad?
17/18 A kérdező kommentje:
A családunkban senki nem ilyen, mellé lőtté, de ehhez mi kozod?
2020. ápr. 25. 08:49
18/18 anonim válasza:
Nem neked kéne meg csinálnod nem vagy az anyukája mert ha néha szívességből megcsinálod az más de minden nap a párod is megtehetné ne legyen ennyire kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!