Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen számitógépes dolgokkal jól lehet csajozni?
jézuuusss
ilyet még nem hallotam hogy igy akar csajozni nem azér mondom de a csajok leszarják milyen a géped XDXD
ez még a "kőkólánál" is szarabb.. légyszi neee eezt nem akarhatod..ne tegyél velünk ilyet!
Köszönjük!
18/L
Nekem is gigabyte deszkám van ultra durable 3-as!
Ne akard tönkre tenni szegény szerencsétlen lányokat!Ha még egyszer felveted a kérdést felrakatlak a napiszar-ra:))
Na jó nem!Legyél tökös csávó!A nők érzik,hogy ki a férfi,legyél határozott,legyen dumád!
Pa-pa-pa-partyarc!
csapasd-nak üzenem,h még mielőtt véleményt alkotna,talán gondolkozzon el,hogy a partyarc és az Sp-nek mi a Fa...sz köze van egymáshoz!
Sp-t headshoot-tal üdvözölném!
Ennyit erről!
Szerintem azzal a géppel menőzz, amiért saját magad gürized össze a pénzt és nem anyu+apu veszi meg.
Csak azért írtad ki a kérdést, hogy irigyeljenek a népek a géped miatt.
Nekem is bivalyerős gépem van. Nem menőzök vele. Saját magam dolgoztam össze az árát. Majd azzal vagánykodj te is kiskomám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!