Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt azt az emberek, hogy a huszonéves nők igényei lejjebb vannak, mint a 30,40+osoké?
Már nem először olvasom, hogy néhány idősebb férfi valószínűleg azért jön össze 20-25 éves lányokkal, mert az idősebb nőknek magasabb elvárásai vannak és náluk nem lenne esélyük. Szerintem ez egy röhej.
Egy huszonéves nő élete legszebb szakaszában van, vagy tanul vagy dolgozik, sok esetben pénz is van, ilyenkor legszebb mindenki, azt szednek/szedünk össze akit akarunk, legyen az öreg vagy fiatal stb stb. Ha egy idős pali húszévest akar, akkor pont hogy szüksége van külsőre, intelligenciára, belsőre, egzisztenciára.
Míg a harmincas, negyvenes, legtöbbször elvált, sokgyerekes, lepukkanófélben lévő nőknek közel sincs ennyi választási lehetőségük, nem várhatnak a fehér lovagra, be kell érni a közmunkás Janival vagy a nagyhasú Pistával, esetleg a szűz Józsival vagy a teljesenátlagos Bélával.
Tehát akkor miért mondják, hogy a huszonéveseknél könnyebb dolguk van a férfiaknak? Ez női szemmel is abszurd, nem egy harminc plusszos ismerős már örül annak, ha bárki érdeklődik irántuk, nem még válogatni.
Hát persze...
Mert a fiatal nők csak azért kellenek a férfiaknak, mert ott semmit nem kell prezentálni, nem úgy, mint egy szellemileg érett negyvenesnek.
Meg egyébként is igazi férfi a női testre indul be, nem a vékony, piszkafákra, aki ezt teszi azzal is baj van.
Meg 35 felett igazi nő a nő.
Meg a többi... Lányok, ti tényleg ezzel nyugtatjátok magatokat, hogy eljárt az idő?
Ezt öröm nézni, köszi, én már csak egy kávét kérek (és maradok a fiatla barátnőmnél), a sok leharcolt, elaggott, cosmopolitant kívülről fújó, "igényes" nőt szívesen meghagyom a hatvanas férfiaknak.
#21: 23 éves vagyok és az általad említett "piszkafa".
Semmi baj azzal, ha egy férfi fiatal nőt akar, amíg ő is fiatal. Az viszont komikus, hogy ha egy fiatal nő fogalmaz meg igényeket, akkor jön a "majd lejár a te időd és letörik a szarvad" duma, ha 30 fölötti nő teszi ezt, akkor meg megy a "lejárt a szavatosságod, mire ilyen nagy az arcod?" duma.
Ez az egész bizonyos körökben jól is hangozhat, én mindenesetre nem szívesen jönnék össze olyannal, aki szavatosságként tekint valakinek az életkorára és csak a következő 10 évben vagyok érdekes számára. Szerintem normális embernek sokkal többet számít az, hogy a partner hasonszőrű legyen, mint ő, mert tudom és tapasztalom, hogy azzal érzem magam igazán jól, akivel nincsenek generációs különbségek.
Sok 40-es próbálkozott nálam. Ha elfelejtem azt a tényt, hogy egy nálam 20 évvel idősebb ember a szememben minden, csak nem vonzó szexuálisan (ettől még jól nézhet ki, de egy 15 évesre sem izgulok rá), akkor ott van az, amiért sosem választottam pár évnél fiatalabbat: a gondolkodásmód és az életvitel. Teljesen másképp élek 18 éves koromhoz képest és őszintén remélem, hogy 30 éves koromra máshogy fogok élni, mint most. És elhiheted, hogy nem olyan emberek után fogok kajtatni, akikkel nem lehet igazán tervezni, mert nincsenek abban az életszakaszban, ahol én tervezek.
Egy bulikázó 40-es, aki felszínes dolgokra szórja a pénzét és nem megállapodásban gondolkodik, komikus. És jellemzően a nálam próbálkozó emberek kiégett tinik voltak inkább, mint olyan 40-esek, akire én felnézek 40-es viszonylatban. Egy meglett embert, ha normális, nem érdekel szexuálisan egy kis csitri társasága.
Én elhiszem, hogy ti azt hiszitek, hogy ez úgy működik, hogy villantotok egy érett fejet és olyan érdemeket, amiket 40 éves korára akkor is elér az ember, ha örökké 150-ért meresztette valahol a seggét, de attól az még 40 éves viszonylatban tré. Aki pedig összerakott magának egy életet, nem akarja egy magamfajtát istápolva vesztegetni az idejét. Mert én is úgy érezném egy frissen érettségiző mellett, hogy szép-szép, de egy kutya is szép és kevesebb ráfordítást igényel.
Summa summarum: hiába pocskondiázzátok a nőket és jöttök az idővel. Egyrészt, anyám 50 évesen vált el apámtól és 35-től 60-ig akadt neki udvarlója (a nívósabb, diplomás, szép karriert bejárt, nem alkesz-nem csapzott fajtából, akik közül az egyik férfi a nevelőapám azóta). Másrészt normális ember társat keres, ami általában egy korban hozzá közel álló ember. Kivéve ha szellemileg visszamaradott, mert akkor bizonyára fergeteges buli lehet "ehuehuehu" röhögni a 20 évvel fiatalabb korosztály mémjein és eljátszani, hogy mennyire oda való vagy (nem).
Igen, hiszen minden huszonéves heiueheue mémeken röhög, meg bulikázik. Nem lehet, hogy a te ismerősi köröddel van a baj?:)
Ha meg 23 évesen “kis csitri”-ként referálsz magadra, akkor az valószínűleg okkal van úgy, de ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket a többi kortársadra.
“Huszonéves” alatt pedig nem csak az anyjával élő egyetemistákat értjük, hanem esetlegesen a diplomás, dolgozó, önellátó nőket is. A huszonéves korosztály 20-29ig tart, ha esetleg elmentél volna emellett a részlet mellett.
@23: tele vagyok olyan nőismerősökkel, akik túl vannak a 35-ön, sokan már negyvenesek.
Elvárásaik vannak bőven, aka: "sehol egy normális férfi". A múltkor meghallgathattam, hogy milyen undorító, hogy a férfiak kopaszodnak így 35 felett (és nem, nem proli emberekről beszélek, hanem dipomás, jó helyen dolgozó, papíron értelmiségi nőkről.
És nem csak külsőt tekintve, hanem anyagiak, belső, szokások, stb is az egekben az elvárások, hiszen hozzá nem elég egy akármilyen férfi, ha eddig nem házasodott, akkor a legjobb az egyetlen elfogadható.
Sőt, folyton hallom, hogy ő annyira kiforrott személyiség, hogy nem alkuszik, "megszoksz vagy megszöksz", "engem ilyennek kell szeretni".
A lista végtelen, a férfi meg igazodjon, vagy nem kérnek belőle.
Erre a férfi azt mondja, oké, értem, hogy 35 évesen neki már ennyire kiforrott személyisége van, hogy vagy betörik a férfi, vagy nem kell, de akkor keresek olyat, aki még magamért szeret, és nem egy kilóméter hosszú elvárás listával a kezében jön, hogy mi mindent kellene teljesítenem.
És láss csodát, találok is ilyen nőt. Innentől két dolgot hallgatok:
- miért nem egy érett korombeli nő kell - kellett, sosem volt 2 évnél nagyobb körülünönbség egyetlen párommal sem korábban, csak éppen mikor 35+ nők kellettek volna, akkor kiderült, hogy nekik csak elvárásaik vannak, és a kapcsolat arról szólt volna, hogy én mindenben megváltozom, hiszen ő nem igazodik semmiben, neki elvárásai vannak.
- a másik amit hallgatok, hogy a fiatal barátnőmmel (kicsivel 30 alatt) mi a gond. Hogy csontokkal játszom (mert ugye egy nő az akkor nő, ha legalább akkora, mint ők), hogy biztos csak a pénzemért szeret (nem, semmivel nincs rosszabb anyagi körülmények között, mint én, kocsija, lakása, jó fizetése van). Hogy egy éretlen kis fruska: nem, nem az. És egyébként is, mekkora gáz a csaj, semmi nőies, semmi érettség nincs benne.
Nem mellesleg ugyanezek hölgyek egy jó része 20-35 között simán járt idősebb férfivel, csak most, hogy kiestek a bizonyos pikszisből fedezték fel, hogy aki fiatalabb nővel kezd, az milyen gáz, és a fiatalabb nők is. Mikor 28 voltam, akkor nem zavarta őket a majd' 40-es férfi párjuk, most viszont hirtelen tűélesen látják, hogy ez gázos. Hát pesze :)
Tudod, innentől kevésbé érzem problémásnak, ha keményebben fogalmazok, és továbbra is azt gondolom, hogy ők főzték maguknak, amit most éppen meg kellene enniük, még akkor is, ha nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!