Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják itt azt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják itt azt az emberek, hogy a huszonéves nők igényei lejjebb vannak, mint a 30,40+osoké?

Figyelt kérdés

Már nem először olvasom, hogy néhány idősebb férfi valószínűleg azért jön össze 20-25 éves lányokkal, mert az idősebb nőknek magasabb elvárásai vannak és náluk nem lenne esélyük. Szerintem ez egy röhej.

Egy huszonéves nő élete legszebb szakaszában van, vagy tanul vagy dolgozik, sok esetben pénz is van, ilyenkor legszebb mindenki, azt szednek/szedünk össze akit akarunk, legyen az öreg vagy fiatal stb stb. Ha egy idős pali húszévest akar, akkor pont hogy szüksége van külsőre, intelligenciára, belsőre, egzisztenciára.

Míg a harmincas, negyvenes, legtöbbször elvált, sokgyerekes, lepukkanófélben lévő nőknek közel sincs ennyi választási lehetőségük, nem várhatnak a fehér lovagra, be kell érni a közmunkás Janival vagy a nagyhasú Pistával, esetleg a szűz Józsival vagy a teljesenátlagos Bélával.

Tehát akkor miért mondják, hogy a huszonéveseknél könnyebb dolguk van a férfiaknak? Ez női szemmel is abszurd, nem egy harminc plusszos ismerős már örül annak, ha bárki érdeklődik irántuk, nem még válogatni.

2020. ápr. 20. 15:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%

40-es nő vagyok, és nagyon nem az a helyzet amit Te leírsz, kérdező.

Nem vagyok lepukkant, nincs sok gyerekem (egy viszont van),és volt választási lehetőségem, sőt, sok választási lehetőségem volt 40 évesen kb annyi mint huszonévesen.

A párom pedig nem közmunkásJani, vagy teljesenátlagosBéla, de az is lehetne.Középfokú végzettségem van, Ő pedig vezető. De a beosztásának és az anyagi helyzetének semmi köze nem volt a döntésemnél, ezer éve ismerjük egymást.

Egy 30-40 éves nő más szempontok alapján választ párt mint egy huszonéves, de ez nem kevesebb vagy több igényről szól, hanem MÁS igényről.

Sok esetben pénz is van a huszonévesnek..honnan?A szüleitől, gondolom, ha tanul...

2020. ápr. 20. 18:03
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
34 évesen, egy gyermek édesanyjaként, saját egzisztenciával jobban válogatok, mint eddig valaha...
2020. ápr. 20. 18:37
 13/25 anonim ***** válasza:
87%

"Ne aggódj! Majd rájössz 30, 40 évesen, lepukkanva, 3-4 gyerekkel, 3-4 apàtól, hogy addig kellett volna keresni egy normàlis pasit, amíg volt miből válogatni."

Én 30 fölött ismertem meg a férjemet, nem voltam lepukkanva 3-4 gyerekkel, és teljesen normális férfit találtam. A férfiak között is vannak csomóan, akiknek 30 körül ér véget egy hosszabb kapcsolata és újra társat keresnek. Tehát 30 fölött sem fogynak el a normális férfiak, csak lehet, hogy éppen akkor szabadulnak föl. És nagyon sok 35 körüli férfinak sem az az életcélja, hogy 20-22 éves csajokat hajtson, hanem társra vágyik.

2020. ápr. 20. 18:49
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

Én alapvetően úgy gondolom, hogy normális férfit semmivel sincs több esélyem fiatalon keresni. A párom alig kezdett velem, mert túl fiatalnak tartott, pedig csak 4 év van köztünk (24-28.

26 éves korom körül kezdtem el érezni a minőségi javulást a környezetemben (párt már nem kerestem ugyan), mert aki ki tudta nőni a hülyeségeit, az kinőtte, aki meg nem, az lecsorgott az alacsonyabb társadalmi rétegekhez vagy a fiatalabb csajokhoz udvarolni.

Úgy gondolom, van előnye a "korosodásnak", bár huszonévesen, gyerek nélkül aligha tudom, milyen az élet harminc fölött jóval. Mindenesetre sokkal jobban érzem magam, mint 18-20 évesen és nem csak amiatt, mert megtanultam szűrni az embereket. Egyszerűen akit nem akartam, hogy észrevegyen, wgyre kevésbé vesz észre. Inkább megy oda, ahol van esélye és nincs komplexusa.

2020. ápr. 20. 19:12
 15/25 anonim ***** válasza:
17%
Az igényeik ugyanott vannak, de 30-40 éves korban elkezd ketyegni a biológiai óra, azt az első jött mentnek odaborgyaddzanak, majd magyarázzák, hogy "minden férfi szemét" mikor az lelép. Ő döntésük, ő választásuk, elkrták, azt mást okolnak. Ennyi röviden.
2020. ápr. 20. 21:35
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

13-as, ami normális számodra, azt lehet h számunkra nem. Az h te megint kivettél egy 20%-ban lévőt, azt épp "ez a normális" neked, elhiszem. 1 év múlva meg majd más lesz megint. A körforgást ismerjük.

"És nagyon sok 35 körüli férfinak sem az az életcélja, hogy 20-22 éves csajokat hajtson, hanem társra vágyik."

Nem is akarják hajtani, de a normálisnak nem is az a célja h 3-4 nőnek borjút csináljon. Nekem spec nem célom a mixed family, ami manapság a nőknek divat. Innen 1, onnan 2, azt jóvan.

2020. ápr. 20. 21:38
 17/25 anonim ***** válasza:
61%
Ez marhaság. Valahogy itt ilyet még nem olvastam
2020. ápr. 20. 22:14
 18/25 Sunshinedoll ***** válasza:
37%

Mert egy 20 éves fruska tapasztalat hiányából és éretlenségből adódóan nincs olyan érzelmi intelligencia szinten, mint egy 40 éves nő. És lehet, hogy egy 20 éves csajt nem zavar, ha egy pasinak még 35 évesen is az anyja mossa ki a gatyáját, egy dolgozó 40 éves nő ettől nem lesz nagyon elájulva.

És most hasonlítsunk össze hasonló kaliberű nőket, mondjuk egy egyedülálló, magára igényes 20 éves dolgozó fiatal nőt meg egy egyedülálló, magára igényes 40 éves dolgozó nőt (mert nem tudom, miért evidens, hogy a húszéves lányok mind intelligensek, a 40 éves nők meg mind lepukkantak, mikor NYILVÁNVALÓ, hogy ez nem így van, de a kérdező internalizált előítéleteit nem az én dolgom megoldani). A 40 éves nő kivág a f-szba, ha csak hajnali 2-kor jut eszedbe írni neki, mikor nem volt egy jó bula se a kocsmában és üres kézzel mész haza, vagy ha nem tudsz bánni a pénzzel, nincs jövőképed vagy butaságokat beszélsz.

És ezt a férfiak is pontosan tudják, egy 20 évest nagyon könnyű megvezetni, főleg, ha nem túl tapasztalt, és gyakorlatilag nulla efforttal nagyon sokáig fenn lehet tartani az érdeklődését, sőt, az áhítatát is.

És ezt most nem is azért mondom, hogy trollkodjak vagy direkt felb-sszak valakit, egyszerűen csak pontosan tudom, milyen voltam 20 évesen és milyen vagyok most, még 30 ugyan nem vagyok, de már jóval magasabb elvárásaim voltak, mint 5 éve mondjuk.

És nyilván vannak olyan 30-40 éves nők, akiknél bekattan az, hogy lemaradnak a családalapításról, és már kb. mindegy már nekik, kikkel jönnek össze, csak férfi legyen, de hát... koromból adódóan több huszonéves barátnőm és ismerősöm van, mint 30-40 éves ismerősöm, és valami hihetetlen, hogy hány 23 éves csaj törődik bele egy pocsék kapcsolatba trágya pasival mondván "késő már másikat keresni". Úgyhogy erről ennyit, hogy mikor ki marad le miről, és ez aligha a 20 meg 30 meg 40 éves nők hibája, hanem a társadalomé, ami előre meg akarja mondani, hogy mit hány éves korig kell megcsinálni, különben lóf-szt nem érsz nőként.

2020. ápr. 20. 22:17
 19/25 A kérdező kommentje:

Sunshinebaba, nem érted a lényeget.

“ És lehet, hogy egy 20 éves csajt nem zavar, ha egy pasinak még 35 évesen is az anyja mossa ki a gatyáját,” Éppen ez az. Egy mentálisan ép 20 éves maximum körberöhögi az ilyet, nem hogy szóba álljon vele. Pontosan erről beszélek. Egy 20 éves nem fog leállni az ilyen csökevényekkel, ezer más tényezőt is figyelembe fog venni, mert válogathat. Öregekből, fiatalokból, sikeresekből, sikertelenekből.

Ilyen választási lehetősége nincs egy idősebb nőnek. Vagy beéri azzal, aki nyitott rá, vagy egyedül marad.

2020. ápr. 20. 22:21
 20/25 anonim ***** válasza:
33%

Nem, kérdező, Te nem érted mit akar a válaszoló mondani!

Egy húszéves csajt valóban nem -törvényszerűen- érdekli,hogy mamahoteles a pasi, buliznak, szórakoznak, hová viszi...stb. más szempontok érdeklik. És nem, nem az, legalábbis a többséget nem az egyéb más/sok tulajdonság mert igényes...

Magamból indulok ki, és abból, amit a többi hozzám hasonló korú 30-40-es nők írnak. Pont mi nézzük meg azt,hogy egy férfi mennyire önálló, talpraesett, alkalmazkodó, hiszen mi már -általánosságban- a komolyabb kapcsolatot keressük, általában gyerekkel.

Ne hangsúlyozd,hogy nem válogathatunk mert de, mindenki válogathat, és mindenki, kortól függetlenül, találhat is megfelelő párt.

A gyerekem huszas, tehát képben vagyok a korosztály kapcsolatteremtésével. Más szempontok alapján választ. Rugalmasabb,nem úgy indul egy kapcsolatnak,hogy az törvényszerűen a végleges lesz, a lényeg,hogy jól érezze magát a másikkal.

Nem tudom miért akarod ennyire bemagyarázni,hogy nyerő a huszas és ássa el magát az idősebb. A normál értékrendű pasi igyekszik hasonló társat választani. Rgen rossz ha egy negyvenes pasi a huszas lány előnyeit nézi párkapcsolat kialakításakor.

2020. ápr. 21. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!