Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti elvárjátok ezt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti elvárjátok ezt egy férfitől?

Figyelt kérdés
Összejönnétek e egy 30 éves férfival akinek nincs saját lakása és nincsennek milliós megtakaritásai.átlagos kinézetű.átlagos fizetése van és nemörököl semmit.Van egy öreg autója és majd hitelre akar házat venni.

2020. ápr. 19. 14:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a "szerénysorsú"? 30 éves korodra csak be tudod lőni, hogy mennyire vagy kapós a nők szemében.
2020. ápr. 19. 15:21
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem jönnék össze egy ilyennel, mert ami másnak átlagos kinézet, az nekem átlag alatti, valamint nekem úgy tűnik hogy beletörődött abba hogy nincs pénze és meg sem próbál tenni azért hogy több legyen.
2020. ápr. 19. 15:21
 13/20 A kérdező kommentje:
Átlagos kinézet tehát nemtúl vékony és nem túl dagadt. Közepes testalkat közepes magasság. Szegény családból származik.
2020. ápr. 19. 15:25
 14/20 anonim ***** válasza:
65%

> Nem jönnék össze egy ilyennel, mert ami másnak átlagos kinézet, az nekem átlag alatti

Nyugi, ezzel nem csak te vagy így, hanem gyakorlatilag minden nő. Erről több kutatás is készült, a nők szerint gyakorlatilag nincs átlagos kategória férfiaknál; vannak csúnyák (ők vannak többen) és jóképűek. Fekete és fehér.

2020. ápr. 19. 15:26
 15/20 anonim ***** válasza:

A párom most múlt 28. Alapvetően ambiciózus, okos srác, ezért is tudok rá felnézni. De elsőre rossz szakot választott, amit be sem fejezett, későn (26 évesen) szerzet5 végül diplomát és kezdte felhúzni az életét anyagilag, emiatt nincs lakása és tartalékai is csak onnan vannak, hogy eladta a kocsiját. Az anyja egy féreg, mindent sajnál a fiától, nem számítunk örökségre. A fizetésünk átlagos és az én lakásomban lakunk.

Lehet, hogy nem jöttem volna össze, ha nem tartom életképesnek, de úgy, hogy van egy jó végzettsége és látszik rajta az igyekezet és kiveszi a részét egyébként a háztartásból és a közös kasszából is, így rendben vagyunk.

Akiknek általában semmije nincs 30 éves korára, azok jellemzően nem ilyenek. Szarban élnek, szart keresnek, szart sem tanultak és esélytelen velük egyről a kettőre jutni. A párom azért nem ez a kategória. Valtoztatni akart és sikerült is neki, a helyzethez képest pedig szépen visszahúzta az életét egyenesbe. Ha valaki ilyen, nem tudom azt mondani, hogy csak kolonc lenne. De ha valaki a langyos fosban dagonyázik, akkor ne várja, hogy beleül nálam a készbe. Én sem vártam ilyet soha.

2020. ápr. 19. 15:40
 16/20 anonim ***** válasza:
26%

Mindenki hogy benezte a kérdést! "Összejönnétek e"?! Nem házasodnátok!! Ennyit érnek a mai nők. Mindenen fennakadnak még mielőtt lenne bármi is. Úgy hogy fel sem fogják mi van körülöttük, nem hogy megértenék! Szegény kérdező meg ezek miatt szopik...

Mert az ostobája a diplomát nézi..

Még jó hogy nálam nem ilyen agyatlanok állnak sorba!

2020. ápr. 19. 15:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha nem a szuleivel el akkor oke. Sokan vannak hasonlo helyzetben.
2020. ápr. 19. 15:50
 18/20 anonim ***** válasza:

A férjem 31 volt, mikor megismertem. Albérletben élt, max néhány tízezer maradt hónap végén a fizujából, de az meg egy következő hónapban elment valamire. Nem volt se megtakarítása, se autója.

De megmondom őszintén, az első hónapokban például nem tudtam, hogy mennyi marad a fizujából vagy mennyi megtakarítása van, honnan is tudtam volna? Nem ezzel nyit az ember ismerkedéskor.

2020. ápr. 19. 16:00
 19/20 A kérdező kommentje:
2 szakmája van de nemdolgozik benne.
2020. ápr. 19. 16:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

#16: össze is csak azzal jövök, akinél nem azt látom, hogy pár hónap vagy pár év múlva majd úgyis szakítunk, hanem azzal, akivel lehet akár egy életre szóló kaland.

Nem tudom, te milyen világban élsz, de nekem nem azért szokott lenni párok, hogy fa szt biztosítsak magamnak a következő pár évre, aztán lezárjam és kidobjam a bele fektetett energiát, mert házasságra biztosan nem alkalmas.

2020. ápr. 19. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!