Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol legyen az első randi, és mi fér. Bele az elsőn?
Ne szórakozz itt Hellmano, ha azt akarjuk, hogy el merjen menni a randira, nincs csók meg simi.
Ne izgulj Kérdező!
Első randin nincs csók, simi meg végképp. Talán a Második randin megfoghatja a kezedet, persze ha Te is szeretnéd. Nem kell sehova sem rohanni, pláne olyat tenni amit nem akarsz.
Anyukáddal beszélgess el az ilyen dolgokról. Tudom ciki meg minden, de meg fogsz lepődni, miket mesél majd.
Ő meg boldog lesz ha beavatod.
Az első randi a legjobb, ha nyilvános helyen van: kávéház (ez most kevésbé játszik), egy park, ahol le is lehet ülni.
Az, hogy mi fér bele? Az, amit mindketten akartok. Nincs szabály.
Én például férfiként egy arcra pusziig szoktam menni az elköszönéskor, nincs csók, nincs tapperolás, nincs szex.
Szeretem megadni a randipartnernek a lehetőséget, hogy eldönthesse, hogy lesz e második randi, és nem nyomulok az elsőn.
Van aki már az első randin ennél sokkal tovább megy (és nem csak a férfiak, de a nők közül is sokan bevállalnak ennél többet). Ezért mondom, kinek, mi fér bele.
Hát mi a barátommal 2 hónapig ismerkedtünk mire eljutottunk a csókig. (első kapcsolatom)
Szerintem attól függ, milyen az összhang köztetek, és mennyire ismeritek egymást. Szerintem nem érdemes gyorsan haladni.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!