Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleestem. Azelőtt halálra van ítélve, mielőtt megszülethetne. Mit csináljak?
Hüüü de kár!
És meddig lesztek külföldön, távkapcsolatnak semmi esélye?És ismerkedés még addig, és ha teljesen itthon lesztek összejönni?
én is erre gondoltam, én annyira odavagyok, hogy simán beleférne, hogy gyorsított tempóban együtt töltsük az utolsó napokat, de nemtom ő nem túl szerény meg erkölcsös-e ehhez:D látom rajta is a kétségbeesést, de nem mond semmit, egy hét alatt jutottunk el hello-hellobol ide, szóval tulajdonképpen még bármi lehet, dehát...
én 5 évre megyek úgy, hogy karácsonykor jövök haza, meg nyáron 2 hónapra... egy hét alatt addig nem jutnánk el, hogy ennyi idő alatt ne felejtsük el egymást..
5év?:O
hát akkor nem tudom mi a kérdés
ezt te is tudod, hogy igy sztorno, max egy kis szex búcsúzóul
vagy esetleg felmerült benned ha az lenne, h minden tök okés ittmaradnál miatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!