Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleestem. Azelőtt halálra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleestem. Azelőtt halálra van ítélve, mielőtt megszülethetne. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy srác az új munkahelyemen, nagyon odavagyok érte. Tipikus kis félénk srác, sose gondoltam volna, de elkezdtünk rohamtempóban egyre közelebb kerülni egymáshoz, csomószor jön beszélgetni, már a vak is látja rajtunk mi a helyzet. Nem az a letámadós fajta, de akármi is lehetne ebből, látom magunkon, csak az a bökkenő, hogy hétvégén külföldre megy, és mire visszajön én fogok külföldön tanulni. Tudom, kézenfekvő, felejtsem el, dehát soha nem éreztem még ilyet:( Nem hagyhatom csak úgy elmenni:(
2010. júl. 27. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Hüüü de kár!

És meddig lesztek külföldön, távkapcsolatnak semmi esélye?És ismerkedés még addig, és ha teljesen itthon lesztek összejönni?

2010. júl. 27. 16:51
 2/5 anonim válasza:
hát figy, nem tudom mit kellene csinálnod, csak azt mit csinálnék én: indíts rámenősen, hívd el töltsétek együtt az utolsó éjszakát, aztán mindenki mehet a dolgára szép emlékekkel megpakolva. az esetek 85%-ában bejön
2010. júl. 27. 17:22
 3/5 A kérdező kommentje:

én is erre gondoltam, én annyira odavagyok, hogy simán beleférne, hogy gyorsított tempóban együtt töltsük az utolsó napokat, de nemtom ő nem túl szerény meg erkölcsös-e ehhez:D látom rajta is a kétségbeesést, de nem mond semmit, egy hét alatt jutottunk el hello-hellobol ide, szóval tulajdonképpen még bármi lehet, dehát...

én 5 évre megyek úgy, hogy karácsonykor jövök haza, meg nyáron 2 hónapra... egy hét alatt addig nem jutnánk el, hogy ennyi idő alatt ne felejtsük el egymást..

2010. júl. 27. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:

5év?:O

hát akkor nem tudom mi a kérdés

ezt te is tudod, hogy igy sztorno, max egy kis szex búcsúzóul

vagy esetleg felmerült benned ha az lenne, h minden tök okés ittmaradnál miatta?

2010. júl. 29. 21:13
 5/5 A kérdező kommentje:
karácsonykor és nyáron hazajövök. az eredeti terv megváltozott, egy év után lehet, hogy egy évet itthon töltök. ködös még a dolog, de szeptemberben egy városban leszünk két napra:)
2010. júl. 31. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!