Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez az ötlet fel dobná a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az ötlet fel dobná a randit és lazulna a hangulat?

Figyelt kérdés
Pl egy tipikus gyakoris csajjal randiznék és randi köbe oda adnék neki egy ékszer dobozt és mikor kinyitná egy szem xanax volna benne. És kacsintva közölném hogy ezzel nem lessz olyan ideges mint a gyakorin mikor válaszolgatás közbe oltogatja a férfiakat. Ez a humoros kis jelenet feldobná a hangulatot? (44/F)
2020. ápr. 17. 09:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Átdobnád azt a xanaxot? Én nem vagyok egy idegeskedő tipus, itt sem volt még talán kérdés, válasz amin bosszankodtam volna, de a te kérdéseidet csak azzal lehet kibírni. Megveregetheted a vállad, neked sikerült felidegesítened mostanra a sok-sok hasonlóan süket kérdéseddel.
2020. ápr. 18. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!