Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az ötlet fel dobná a randit és lazulna a hangulat?
>Merthogy a legtöbbünk szórakozásból van itt és egy félmosollyal, kávé mellett kommentel
Jah aki reggeltől estéig itt szapulja a kérdezőket az biztos szórakozásból van itt nem pedig mer nincs jobb dolga :D
"Próbálna újítani"...
Rendben van, de próbálkozz tovább. Miért olyan nehéz elhinni, hogy amit írtál, az hatalmas marhaság? :D
Szeritem én pl. úgy tennék, mintha vicces lett volna, visszautasítanám a kis tablettádat és többé nem válaszolnék az üzeneteidre...
Rémes próbálkozás!
Elég vacak érzés lenne, amikor a csaj feldugja a seggedbe... Mármint az ékszer dobozt :D
(legalábbis normális csak kb ezt tenné erre. De ne aggódj, én a többi férfi nevében hálás vagyok neked, mert amíg ilyenek rohangálnak a világban, mint te, addig nem nehéz csajozni, hozzátok képest mindenki álom férfi :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!