Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez az ötlet fel dobná a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az ötlet fel dobná a randit és lazulna a hangulat?

Figyelt kérdés
Pl egy tipikus gyakoris csajjal randiznék és randi köbe oda adnék neki egy ékszer dobozt és mikor kinyitná egy szem xanax volna benne. És kacsintva közölném hogy ezzel nem lessz olyan ideges mint a gyakorin mikor válaszolgatás közbe oltogatja a férfiakat. Ez a humoros kis jelenet feldobná a hangulatot? (44/F)
2020. ápr. 17. 09:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

>Merthogy a legtöbbünk szórakozásból van itt és egy félmosollyal, kávé mellett kommentel

Jah aki reggeltől estéig itt szapulja a kérdezőket az biztos szórakozásból van itt nem pedig mer nincs jobb dolga :D

2020. ápr. 17. 10:47
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Karantén van. A munka akadozik, az ember eltölt itt pár órát egy nap. Neked ez miért fáj?
2020. ápr. 17. 11:08
 13/21 A kérdező kommentje:
Ne ferdíts pls korábban is tolták itt a minden férfi disznó szöveget. Ha meg az ember próbál na újjítani sé randiszövegeket kitalálni akk meg megy a fújjolás.
2020. ápr. 17. 12:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Próbálna újítani"...

Rendben van, de próbálkozz tovább. Miért olyan nehéz elhinni, hogy amit írtál, az hatalmas marhaság? :D

Szeritem én pl. úgy tennék, mintha vicces lett volna, visszautasítanám a kis tablettádat és többé nem válaszolnék az üzeneteidre...

Rémes próbálkozás!

2020. ápr. 17. 12:26
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Lazulna persze, kiröhögne.
2020. ápr. 17. 12:58
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg jól jönne nekik, nagyon be vannak feszülve. Nem is értem miért nem hagyják el ezt az oldalt akkor, ha csak negatív érzéseket vált ki belőlük.
2020. ápr. 17. 13:04
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég vacak érzés lenne, amikor a csaj feldugja a seggedbe... Mármint az ékszer dobozt :D

(legalábbis normális csak kb ezt tenné erre. De ne aggódj, én a többi férfi nevében hálás vagyok neked, mert amíg ilyenek rohangálnak a világban, mint te, addig nem nehéz csajozni, hozzátok képest mindenki álom férfi :D)

2020. ápr. 17. 13:17
 18/21 orton ***** válasza:
100%
Minek randiznál olyannal aki tényleg csak szapulni tud? Minek költenél rá pénzt?
2020. ápr. 17. 13:20
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy ne ferdítsek? Nem ugyanaz a nő szidja itt álló nap a hozzád hasonló hülyéket, munkamegosztás van. :-)
2020. ápr. 17. 13:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát basszus, ha veled ülnék egy randin, lehet be is kapnám azt a sanaxot, de még egy felest is betolnék rá 🤦‍♀
2020. ápr. 17. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!