Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi hátrány, ha egy 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi hátrány, ha egy 25 éves srác még otthon lakik? Vagy mi az elvárás a nőknél 25 évessel szemben?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, a valóságban teljesen átlagos, ha egy férfi ennyi idősen otthon lakik, ha tanul. Az más, ha nem tanult tovább és dolgozik, vagy kollégista.
2020. ápr. 16. 12:05
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Mennyivel szexibb már az, ha a 25 éves fiú külön lakik egy 120 ezres albérletben, amiből a büdös életbe nem fog eljönni. Az meg mennyire gáz már, hogy a 25 éves fiú otthon lakik, a pénzét félreteszi, befekteti, majd 30 éves korára saját lakása lesz. Persze értem én a lányokat is, sokkal nagyobb buli az albérletben dugni függetlenül, mint kerülgetni a fiú szüleit.

Persze nem általánosítok, vannak ilyenek is, olyanok is. Én 29 éves koromig laktam otthon, a feleségemet sosem zavarta. Ő is otthon lakott, ő is félretett szép kis összeget. Majd vettünk egy saját lakást Bp-en egy minimális hitellel. Azóta már +3 lakásunk van, ami ki van adva legálisan ALBÉRLETNEK. Huszonévesen is tudtunk dugni, pedig nem volt független lakásunk.

Én egy problémát látok sok fiatalnál! Mégpedig azt, hogy ideje korán akarnak mindent nagykanállal enni, majd amikor meg már helyzetben kellene lenniük, senkijük és semmijük nincs.

A legédesebb, legmotiválóbb dolog a világon a hosszú út, a várakozás és a kivárás.

2020. ápr. 16. 12:25
 13/14 A kérdező kommentje:

Igazából csak kíváncsiságból kérdeztem, mert nagy viták szoktak itt lenni gyakorin ebből.

De azért érdekelne, hogy az "átlag csajok" szerint mégis hogyan kellene egy éppen 25 éves srácnak saját házának lennie, vagy albérletnek, ilyen árak mellett? Főleg, ha éppen kikerült az iskolapadból. De volt itt olyan, aki 20 évet írt.

Nem tagadom, van olyan, -csajban is- aki alá mercit, meg kastélyt raknak, szép számmal.. azán azzal villognak, hogy mit értek el "maguktól", de a nagy többség nem ilyen.

Túl nagyok az elvárások.

2020. ápr. 16. 14:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Teljesen egyszerű a kérdésre a válasz: nem kell olyannal járni, akinek ez probléma. Vica-versa.
2020. ápr. 16. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!