Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokan miért próbálják előadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért próbálják előadni hogy az autó nem számit?

Figyelt kérdés
Egy igényes embernek a kocsija is rendben van, nem ugyanaz kiszállni egy Audi A8-ból mint egy 30 éves Opel Astrából.

2020. ápr. 15. 15:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek nincs kocsija, soha nem is volt, és mégis vele vagyok. Erről ennyit.
2020. ápr. 15. 17:05
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert nekem nem számít, pedig igenis igényes nő vagyok. Van a párom, aki kiemelkedően rendes, mellé férfias, humoros, munkájában sikeres, ráadásul helyes és fiatal (!). Viszont, marhára nem gazdag családból jött, az élete indításához a taníttatáson kívül semmit sem tudtak biztosítani a szülei. Kemény munkával kapart össze pénzt, hogy tudjon felvenni lakáshitelt, így van egy közös lakásunk (én örököltem). Kocsija nincs, csak nekem van, azt is örököltem, egy 15 éves autó, azt használjuk.

Átlag felett keresünk mindketten, még úgy is megvan mindenünk, hogy fizetni kell a hitelt. Van pénzünk minőségi étkezésre, műszaki cikkekre, és gyakorlatilag mindenre, amire szeretnénk. Jelenleg már utazásra is bőven telne. Ezek mellett még sok-sok éve működik is a kapcsolatunk lelkiekben is, szeretjük egymást.

Mit tudna nekem hozzáadni egy A8?

Volt "férfi", aki próbált elszeretni a páromtól, célozgatott is, hogy milyen röhejes, hogy egy ilyen kis kezdetleges macskajancsival vagyok, és ő mennyivel többet tudna nekem adni, csak csak szánalmat tudtam érezni, lenéztem.

2020. ápr. 15. 17:11
 23/27 anonim ***** válasza:
90%

Mert kevés nő van, akinek számít, nem ez az átlagos.

Volt olyan párom, akinek sem autója, sem kocsija nem volt. Ebből csak az utóbbi zavart. Szerintem a mai világban nem árt, ha az ember tud vezetni, nekem is van jogsim. Mindig azt mondta, hogy majd megtanul akkor, ha gyereke lesz. De szerintem marhára nem akkor kell friss jogsival gyakorolni, mikor ott van melletted a kisgyereked...

Nőként nekem imponál, ha egy férfi tud, szeret és hajlandó is vezetni. Mint az előbbi példámból látható, nem elvárás, mivel jártam olyannal is, aki nem tudott, de nálam hatalmas plusz. Az már, hogy milyen kocsija van, baromira mindegy. Igazából nem is értek az autókhoz. Én abból tudom megállapítani, hogy egy kocsi drágább kategória, hogy ezüst az ablakkeret:D:D

2020. ápr. 15. 17:41
 24/27 anonim ***** válasza:
64%
Mondhatni számít nekem, hogy kinek milyen autója van, de nem a drága a hűha, hanem sokkal inkább az, ha illik az emberhez, aki vezeti és jól is vezeti. Ha te egy suzukiban érzed jól magad, legyen. De ha szerinted a bmw a csúcs, akkor ne járj suzukival, hanem szedd össze magad.
2020. ápr. 15. 19:05
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Párom biciklivel jár, olyan feszes segge van, amilyet még nem markoltam. Autósból hányan mondhatják ezt el magukról? :D
2020. ápr. 15. 21:05
 26/27 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk aki olyat guggol a konditeremben 200 kilóval, hogy utána lábra sem bír állni, nemhogy bringára ülni :D Na, annak kocsival kell hazamenni. (Viszont annak is van olyan popsija, hogy csak pislogsz) :D
2020. ápr. 15. 23:14
 27/27 anonim ***** válasza:
87%
10 éve vagyunk együtt a párommal, ezalatt a következő értékű autói voltak: 4 millió, 350 ezer, 600 ezer, 3,5 millió. Mindeközben engem sosem érdekelt, milyen autóval jár, mert nekem megvolt a sajátom. Most is az én autómmal járunk mindenhová, mert az övé kicsi, kényelmetlen, és pakolni sem lehet bele.
2020. ápr. 16. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!