Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokan miért próbálják előadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért próbálják előadni hogy az autó nem számit?

Figyelt kérdés
Egy igényes embernek a kocsija is rendben van, nem ugyanaz kiszállni egy Audi A8-ból mint egy 30 éves Opel Astrából.

2020. ápr. 15. 15:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%

A8-asból is van 30 éves, csak aki olyannal jár az hülye, mert az nem is annyira olcsó, meg baromi drága fenntartani. A 30 éves opelről legalább azt lehet tudni, hogy nincs más lehetőség.

A sima A8-at meg nem lehet az opelhez hasonlítani és nagyon nem ugyanaz a közönség veszi:)

2020. ápr. 15. 15:50
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

Aki ért az autókhoz, arról három betűvel nem lehet lehúzni a bugyit. Aki meg nem ért hozzá (én sem, ez nem szégyen) annak meg semmit nem mondanak ezek a dolgok.

Ami egy kocsiból engem érdekel;

1. Működik e?😄

2. Mennyire nehéz ki és be szállni (puccosan nyíló ajtó, vagy épp lerobbant, nehezen nyitható ajtó, olyan magas ülés amibe szűk szoknyában nehéz beülni, stb)

3. Giccs. Neonszín, matricák, plüssök, stb 🤮

2020. ápr. 15. 15:52
 13/27 anonim ***** válasza:
91%

Az igényesség nem az autó márkájából és korából adódik Egy igényes embernek is lehet Astrája, ha nem esik éppen szét alatta és nincs nagyon leharcolt állapotban.

Amúgy nyilván van olyan közösség, ahol ez fontosabb. Aki instamodellt szeretne vagy egy felsővezető nőre fáj a foga, az nyilván rúghat labdába egy régebbi Suzukival. De ha vkinek "elég" egy átlagos nő is, és abból kól választ, akár autó nélkül is találhat magának szerető társat.

2020. ápr. 15. 16:24
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Annyit értek az autókhoz, hogy felismerem melyik milyen színű.

29/N

2020. ápr. 15. 16:26
 15/27 anonim ***** válasza:
97%

Valakinek számít, valakinek nem. Saját tapasztalat.

Volt olyan nő, akit csak fuvaroztam, megjegyezte, hogy mennyire szereti a Volvokat, mert nagyon kényelmesek és biztonságosak.

Másik nő meg több hét randizás után boldogan monda nekem, hogy végre felismerte az autóm.

Az biztos, hogy nem az autóddal fogsz befutni, de ettől még számít, mert közvetve sokat elmond rólad.

2020. ápr. 15. 16:33
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Bp-en lakom metró mellett. Metró mellett dolgozom. A belvárosba járok szórakozni, ahol kis túlzással minden sarkon van metró.

Van autóm, megyek vele évi kb 3000-5000km-et, ennek a 80%-a nyaralás.

Eddig egy barátnő, sem nyafogott, hogy milyen a kocsi (szép, tiszta, ápolt, de nem fiatal darab, viszont egyszerűen nincs szívem venni egy új kocsit azért, hogy 10 év alatt menjek vele 50 ezret).

Nyilván ahol a falu szélére nem tudsz elmenni kocsi nélkül, ott fontos. Bp-en az estek 90%-ban teljesen felesleges.

2020. ápr. 15. 16:37
 17/27 anonim ***** válasza:
84%

Volt pasim, aki tele volt pénzzel és egy 15 éves Subaruja volt, fogalmam sincs milyen, ilyen családi egyterű hodály szerű. Amúgy szép volt, jól ment, de abszolút nem egy egyedülálló pasi autója, de neki az volt a kényelmes, leszarta ki mit mond.

A mostani páromnak Honda Crz van azt hiszem, abban már érzem a csajozós faktort.

Nekem ez részletkérdés, mivel nekem nincs autóm így én bárminek örülök, addig sem BKV.

2020. ápr. 15. 16:40
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy 30 éves astra is lehet rendben és egy Audi a8 is lehet leharcolt. Amire te gondolsz, az a drááágaszág. És persze a pemsz. Mert fontos a pemsz. Kell pemsz. Sok pemsz. Keszpemsz. 🤑
2020. ápr. 15. 16:40
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Sport verziós Opel Astra F van, elmúlt 20 éves, de kb 10-nek néz ki. Küllemre, motorikusan tökély. Könnyűfém felniket most raktam fel 1 hete. Bármikor ezt valasztanám. Kéne a kutyának Audi vagy más német prémium. Ez megbízható, olcsó fenntartású autó. Ennyit a hülyeségedről, megsúgom a nők is imádják a kocsimat.
2020. ápr. 15. 16:46
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy szerintem a férfiak inkább "kocsisabbak", ők szúrják ki az utcán, hogy milyen autó, hányas évjárat, hány lóerő"

Van haverom, aki vett "csajozós kocsit", aztán kiderült, hogy az összes hím ott csorgatja a kocsira a nyálát, leszólítják kérdezgetik, a csajok meg fel sem ismerik, hogy mit látnak :D

2020. ápr. 15. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!