Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hölgyek mi lenne a véleményetek, ha mondjuk harmadik vagy negyedik randi végén a pasi elvinne titeket egy luxus fehérneműboltba?
Igazi elit üzlet, diszkrét zene szól, a személyzet elétek siet, a férfi halkan, de határozottan közli, hogy a gyönyörű partnernőjének szeretne valami különleges ajándékot. A választott elegáns, mégis szexi darabot becsomagoltatja. Búcsúzáskor ezt mondja:
- Szeretném, ha a következő találkozásunkon ezt viselnéd. Még ha nem is fogom látni, maga a tudat, hogy az én ajándékom ékesíti a tested, boldoggá tenne.
" az én ajándékom ékesíti a tested"
Ilyen szöveget már leírni is ciki...
Lehet velem van valami gond, de nekem tetszene. Imádok új fehérneműket venni alkalmanként :)
Az a mondat is tetszene, hogy viseljem ezt a következő talalkozáskor, VISZONT az a mondat már nem, hogy: ".... az én ajándékom ékesíti a tested, boldoggá tenne."
Mar ettol a puhafedelu ponyvaba valo leirastol elfogott az iszony. Figyelj. Randevuztam olyannal, akinek volt penze, de ez fortelmes. Ez nem nagyvonalusag, ez kisstiluseg. Aki kivakarozott a szarbol, remelem, az se igy kepzeli el.
Na tudod mit? Inkabb a motoros kaszaval otvenezret keresovel randizom ezek utan.
Ennél kevesebb kínos dolgot tudnék elképzelni.
Ha már a lánynak vennél ajándékot, miért nem kérdezed meg tőle, hogy Ő minek örülne? Támogatom azt a válaszadót, aki egy könyvnek jobban örülne.
Egy ilyen után nagyon hamar kiábrándulnék, és valószínűleg lassan, de biztosan egyre jobban leépíteném.
kuka.
engem be sem engednek ilyen boltokba, és aki megpróbálna egybe is berángatni, otthagynám. vedd fel te. szexista görény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!