Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok hölgyek mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hölgyek mi lenne a véleményetek, ha mondjuk harmadik vagy negyedik randi végén a pasi elvinne titeket egy luxus fehérneműboltba?

Figyelt kérdés

Igazi elit üzlet, diszkrét zene szól, a személyzet elétek siet, a férfi halkan, de határozottan közli, hogy a gyönyörű partnernőjének szeretne valami különleges ajándékot. A választott elegáns, mégis szexi darabot becsomagoltatja. Búcsúzáskor ezt mondja:

- Szeretném, ha a következő találkozásunkon ezt viselnéd. Még ha nem is fogom látni, maga a tudat, hogy az én ajándékom ékesíti a tested, boldoggá tenne.

2020. ápr. 14. 21:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Hogy a férfiak mennyire nem értik/érzik a nőket... Tejóég... Borzalmasan giccses és szánalmas volna.
2020. ápr. 14. 21:50
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

" az én ajándékom ékesíti a tested"

Ilyen szöveget már leírni is ciki...

2020. ápr. 14. 22:24
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

Lehet velem van valami gond, de nekem tetszene. Imádok új fehérneműket venni alkalmanként :)

Az a mondat is tetszene, hogy viseljem ezt a következő talalkozáskor, VISZONT az a mondat már nem, hogy: ".... az én ajándékom ékesíti a tested, boldoggá tenne."

2020. ápr. 14. 22:54
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Mar ettol a puhafedelu ponyvaba valo leirastol elfogott az iszony. Figyelj. Randevuztam olyannal, akinek volt penze, de ez fortelmes. Ez nem nagyvonalusag, ez kisstiluseg. Aki kivakarozott a szarbol, remelem, az se igy kepzeli el.

Na tudod mit? Inkabb a motoros kaszaval otvenezret keresovel randizom ezek utan.

2020. ápr. 14. 23:04
 15/17 anonim ***** válasza:
97%

Ennél kevesebb kínos dolgot tudnék elképzelni.

Ha már a lánynak vennél ajándékot, miért nem kérdezed meg tőle, hogy Ő minek örülne? Támogatom azt a válaszadót, aki egy könyvnek jobban örülne.

Egy ilyen után nagyon hamar kiábrándulnék, és valószínűleg lassan, de biztosan egyre jobban leépíteném.

2020. ápr. 14. 23:22
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Óriási red flag. Be se mennék a boltba, ott helyben szakítanék, az "ajándék" meg nála maradna, csinálhat vele, amit csak akar.
2020. ápr. 15. 01:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

kuka.

engem be sem engednek ilyen boltokba, és aki megpróbálna egybe is berángatni, otthagynám. vedd fel te. szexista görény.

2020. ápr. 16. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!