Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a "pasim, , minden harmadik-negyedik nap keres, akkor szerintetek komolyan gondol?
Figyelt kérdés
Még nagyon a kapcsolat elején vagyunk, és nem szeretnék rákattani, azért sem akarom neki szóvá tenni, de szerintem ez nagyon kevés. Már azon gondolkodom néha, hogy hagyom az egészet..22/l2018. aug. 14. 19:53
1/15 anonim válasza:
Hát nem tudom. 3-4 nap elég húzos. Esetleg nem lehet, hogy azt várja, hogy te is keresd?
2/15 anonim válasza:
Öt évig vártam arra, hogy az exemnek fontos legyek. Pontosan ezt csinálta, három-négy-ötnaponta hívott fel. Aztán felébredtem a rózsaszín ködből és kitettem. Életem legjobb döntése volt és már csak azt bánom, hogy nem előbb tettem meg.
3/15 A kérdező kommentje:
Keresem, de nem igazán lehet vele kommunikálni. Csak akkor beszédes, mikor ő keres. Nekem meg felszínes kapcsolatra nincs szükségem.
2018. aug. 14. 19:56
4/15 anonim válasza:
Nem. Aki pasinak kellesz az minden nap jelentkezik, ha csak két mondat erejéig akkor addig.
Jól gondfolod, hagyd is az egészet..nem akar téged komolyan, csak el van veled, mert nincs más.
6/15 anonim válasza:
Ha az ember szeret valakit és érdeklődik a másik iránt, akkor ha törik ha szakad szán rá időt. A sok munka nem kifogás, mert legalább este lefekvés előtt lehet írni pár kedves sort. 3-4 nap elég kevés, látszik, hogy nem vagy fontos neki, csak jó ha néha kéznél vagy neki...
7/15 anonim válasza:
Volt ilyen pasim. Nagyon szerettem. Aztán 1x csak dobott, hogy megunt pedig csak 2 hónapja voltunk együtt. Az a srác nagyon gyerekes volt. Nem lehet, hogy ő is ilyen lehet?
8/15 A kérdező kommentje:
Nálunk a távolság is gond. 100 km van köztünk. Meg igen, szerintem gyerekes. Az is lehet hogy van neki más is.
2018. aug. 14. 20:04
9/15 anonim válasza:
Ha pest közelében laksz inkább írj rám, mint hogy olyanra fecséreld az időd, akit nem érdekelsz.
10/15 anonim válasza:
Én is 22 vagyok és a korombeli pasiknál nagyrészt ezt tapasztalom. Azért van, mert komolytalanok és több vasat is tartanak a tűzben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!