Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi ez a szitu? Mit tennétek a helyemben a sráccal?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy sráccal kB 3 hónapja. Előtte személyesen is ismertem,talàlkozóra egyszer hívott, de közben jött ez a vírus, így az online beszélgetések maradtak,de lehet hogy amúgy is ez lett volna. A srác 30 éves, nem volt még barátnője, csak néhány alkalmi kapcsolat. Kicsit visszahúzódó, jelenleg nagyon rossz anyagi helyzetben lévő(ellustálkodta az idejét, nem dolgozott önszántából), de nagyon helyes srác. Eleinte a beszélgetések normálisak voltak, tetszett is a dolog, hogy egyre többet beszélünk. De mostanában tudatosult bennem, hogy ez az egész nincs jól. A beszélgetések során folyamatosan tesztelgetett, majd leírta meglepte hogy mennyire értelmes vagyok. Majd folyamatosan elkezdte kritizàlni, hogy mire költöm a pénzem, és azzal vàdol hogy sekélyes vagyok. Tény, hogy szeretek költeni magamra, amúgy értelmes dolgokra, de nem függök senkitől,senkitől nem kérek pénzt, keményen dolgozok, tisztességes munkát végzek. Egyre többet kereset mostanában, napi 5-6óràt beszéltem vele, semmire nem maradt időm,még munka közben is elvárnà hogy vele foglalkozzak. Amikor elköszönök tőle, folyton bűntudatot kelt, hogy milyen rossz vagyok, hogy nem beszélünk tovább. Néha megsértődik nevetségesen apró dolgokon(pl más kaját szeretek mint Ő) , engem állít be rossznak, követeli a bocsánatot. Azon vettem észre magam, hogy egyáltalán nem akarok vele beszélni, a folytonos vádolgatás, rossz színben beállítâs nem tetszik, és az útóbbi időben ebből áll a beszélgetés. Kár érte, mert helyes amúgy nagyon, és kedves volt személyesen, de ez amit művel.... mit mondjak neki? 24N2020. ápr. 13. 18:38
11/11 anonim válasza:
Gyanítom helyes pasiból van még vagy 50.000 csak ebben az országban.
Ha te meg dekoratív vagy akkor az sem fog gondot jelenteni, hogy egy másik helyes pasit találj magadnak, aki viszont egy fokkal emberibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!