Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi ez a szitu?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi ez a szitu? Mit tennétek a helyemben a sráccal?

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy sráccal kB 3 hónapja. Előtte személyesen is ismertem,talàlkozóra egyszer hívott, de közben jött ez a vírus, így az online beszélgetések maradtak,de lehet hogy amúgy is ez lett volna. A srác 30 éves, nem volt még barátnője, csak néhány alkalmi kapcsolat. Kicsit visszahúzódó, jelenleg nagyon rossz anyagi helyzetben lévő(ellustálkodta az idejét, nem dolgozott önszántából), de nagyon helyes srác. Eleinte a beszélgetések normálisak voltak, tetszett is a dolog, hogy egyre többet beszélünk. De mostanában tudatosult bennem, hogy ez az egész nincs jól. A beszélgetések során folyamatosan tesztelgetett, majd leírta meglepte hogy mennyire értelmes vagyok. Majd folyamatosan elkezdte kritizàlni, hogy mire költöm a pénzem, és azzal vàdol hogy sekélyes vagyok. Tény, hogy szeretek költeni magamra, amúgy értelmes dolgokra, de nem függök senkitől,senkitől nem kérek pénzt, keményen dolgozok, tisztességes munkát végzek. Egyre többet kereset mostanában, napi 5-6óràt beszéltem vele, semmire nem maradt időm,még munka közben is elvárnà hogy vele foglalkozzak. Amikor elköszönök tőle, folyton bűntudatot kelt, hogy milyen rossz vagyok, hogy nem beszélünk tovább. Néha megsértődik nevetségesen apró dolgokon(pl más kaját szeretek mint Ő) , engem állít be rossznak, követeli a bocsánatot. Azon vettem észre magam, hogy egyáltalán nem akarok vele beszélni, a folytonos vádolgatás, rossz színben beállítâs nem tetszik, és az útóbbi időben ebből áll a beszélgetés. Kár érte, mert helyes amúgy nagyon, és kedves volt személyesen, de ez amit művel.... mit mondjak neki? 24N
2020. ápr. 13. 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

" A srác 30 éves, nem volt még barátnője, csak néhány alkalmi kapcsolat"

A srác szűz, csak ezt nem meri bevallani...

2020. ápr. 13. 18:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit vártál? Ha 30 évesen úgy, hogy még jól is néz ki, egy normális kapcsolata sem volt, nyilván van vele valami probléma.

1. Szépen leépíted. Csak módjával válaszolsz, akkor is egy-két szóban, tehát nem gördíted tovább a beszélgetést. Mivel cseszik dolgozni, egész nap nem csinál semmit, nyilván halálra unja magát és azt várja, hogy te szórakoztasd. Előbb-utóbb meg fog sértődni és békén hagy, ha nem kap elég figyelmet.

2. Kerek-perec mondd meg neki, hogy szerinted gázosan viselkedik (esetleg ki is fejtheted, hogy mi nem tetszik), és nem szeretnéd tovább folytatni az ismerkedést.

2020. ápr. 13. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:
9%

Nem rólam írsz?

Dolgozok, csak most szünet van a gyárban. Baj, ha néha a répámat is verem?

2020. ápr. 13. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen abnormalis mar most. Mi lenne, ha a partnered lenne?

Gondolom, vonzonak latod, es ezert probalod kicsit mentegetni, de hasznalhatatlan teljesen.

2020. ápr. 13. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Csak simán olvasd vissza 1-2x a saját leírásod. Szerintem már meg is fogod találni a választ. Igazán nem tudom, hogy mit vársz ha már az ismerkedés fázisban megy a zsarolás, megy a lekicsinylésed...

2020. ápr. 13. 19:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nárcisztikus elmebeteg. tankönyvi eset. Menekülj.
2020. ápr. 13. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen egy komoly kapcsolatra nem volt képes, 30 évesen egy normális állást nem tudott összehozni, lehúz, hisztizik ment egy gyerek, ellehetetleníti hogy te is produktív legyél, lehúzza az életed, de ennek ellenére gondolkozol rajta mert helyes. Hát besz..s komolyan.
2020. ápr. 13. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj! Komolyan, ne pocsékold az idődet. Belőled táplálkozik, azzal hogy bánt téged. A saját sikertelenségét próbálja takargatni úgy, hogy téged aláz. Valószínűleg nem te vagy az első, és jelenleg sem az egyetlen. Az ilyenek élősködők. Mivel életképtelen, lúdast keres. És benned meg is találta. Tiltsd le és kész mindenhonnan. Már így is nagyon sokáig használt.
2020. ápr. 13. 20:05
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

Nekem se volt még 32 évesen egy komoly kapcsolatom se, akkor már feltétlen baj van velem?

Nem jártam bulizni, nem szerettem. A nagy társaságot se szeretem, és nem élek társasági életet. Nem igazán vannak barátaim, csak néhány ember, de velük többnyire jóban vagyok. Mindig is jobban szerettem számítógépezni, játszani. Ebbe nőttem bele, talán anyámnak nem kellett volna hagynia.

Rettentő félénk voltam, nem nézek ki jól, csomószor megkaptam már nőktől, így sosem volt bátorságom odamenni senkihez. Mivel beszélgetni se beszélgettem nőkkel, így nem is tudom miről lehetne, miről tudnék bárkivel is.

De attól még nem leszek selejt, mert más annak akar beállítani.

2020. ápr. 13. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

"Nekem se volt még 32 évesen egy komoly kapcsolatom se, akkor már feltétlen baj van velem?"

És te is úgy viselkedsz, mint a kérdező pasija? Akkor van egy rossz hírem!

2020. ápr. 13. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!