Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi ez a szitu? Mit tennétek a helyemben a sráccal?
" A srác 30 éves, nem volt még barátnője, csak néhány alkalmi kapcsolat"
A srác szűz, csak ezt nem meri bevallani...
Mit vártál? Ha 30 évesen úgy, hogy még jól is néz ki, egy normális kapcsolata sem volt, nyilván van vele valami probléma.
1. Szépen leépíted. Csak módjával válaszolsz, akkor is egy-két szóban, tehát nem gördíted tovább a beszélgetést. Mivel cseszik dolgozni, egész nap nem csinál semmit, nyilván halálra unja magát és azt várja, hogy te szórakoztasd. Előbb-utóbb meg fog sértődni és békén hagy, ha nem kap elég figyelmet.
2. Kerek-perec mondd meg neki, hogy szerinted gázosan viselkedik (esetleg ki is fejtheted, hogy mi nem tetszik), és nem szeretnéd tovább folytatni az ismerkedést.
Nem rólam írsz?
Dolgozok, csak most szünet van a gyárban. Baj, ha néha a répámat is verem?
Teljesen abnormalis mar most. Mi lenne, ha a partnered lenne?
Gondolom, vonzonak latod, es ezert probalod kicsit mentegetni, de hasznalhatatlan teljesen.
Kérdező!
Csak simán olvasd vissza 1-2x a saját leírásod. Szerintem már meg is fogod találni a választ. Igazán nem tudom, hogy mit vársz ha már az ismerkedés fázisban megy a zsarolás, megy a lekicsinylésed...
Nekem se volt még 32 évesen egy komoly kapcsolatom se, akkor már feltétlen baj van velem?
Nem jártam bulizni, nem szerettem. A nagy társaságot se szeretem, és nem élek társasági életet. Nem igazán vannak barátaim, csak néhány ember, de velük többnyire jóban vagyok. Mindig is jobban szerettem számítógépezni, játszani. Ebbe nőttem bele, talán anyámnak nem kellett volna hagynia.
Rettentő félénk voltam, nem nézek ki jól, csomószor megkaptam már nőktől, így sosem volt bátorságom odamenni senkihez. Mivel beszélgetni se beszélgettem nőkkel, így nem is tudom miről lehetne, miről tudnék bárkivel is.
De attól még nem leszek selejt, mert más annak akar beállítani.
"Nekem se volt még 32 évesen egy komoly kapcsolatom se, akkor már feltétlen baj van velem?"
És te is úgy viselkedsz, mint a kérdező pasija? Akkor van egy rossz hírem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!