Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik férfit választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit választanátok?

Figyelt kérdés
Egy helyes férfit, aki szalag mellett dolgozik operátorként egy gyárban, vagy egy csúnyácska férfit, aki mondjuk 10 éve igazgatja saját, jól menő cégét.

2020. ápr. 12. 22:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Régen motoros vagyok ezen az oldalon, de ezer éve nem jártam itt...

De az ilyen eldöntendő, dedós kérdéseket nem a tini kategóriában szokták feltenni?

2020. ápr. 12. 23:20
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha minimálbért megkeresi, és intelligenciára, tájékozottságra az én szintemen van, az elsőt - itt most tételezzük fel, hogy a helyes/csúnya alatt azt értjük, nekem mennyire jön be, nem a médiaideált, mert néha homlokegyenest ellenkező ízlésem van.
2020. ápr. 12. 23:47
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
12. vagyok: ás hogy miért... nem tudnék összefeküdni valakivel, aki iránt nem érzek vonzalmat, a hányinger kerülget a gondolattól is.
2020. ápr. 12. 23:48
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Női logika: operátorral gyereket csinálni, a béta cégvezetővel felneveltetni és eltartatni. :)
2020. ápr. 13. 00:00
 15/25 anonim ***** válasza:
Ennyi info alapjan a helyesebbet, de ha nem torekszik a jobb munkara vagy folyamatosan hisztizik, hogy szar a gyarban, akkor nem tartana sokaig a kapcsolat.
2020. ápr. 13. 01:03
 16/25 anonim ***** válasza:
A helyes férfit, aki tíz éve igazgatja a saját cégét.😃
2020. ápr. 13. 04:35
 17/25 anonim ***** válasza:
50%
A cégvezetővel jönnek össze, és a helyes szalagmunkással dugatják magukat mellette.
2020. ápr. 13. 08:22
 18/25 anonim ***** válasza:
91%

"a béta cégvezetővel felneveltetni és eltartatni. :)"

Te igen ostoba, a nők ugye nem dolgoznak és nem keresnek.

2020. ápr. 13. 08:37
 19/25 anonim ***** válasza:
13%
#18 Általában valóban nem. De ha dolgoznak is, általában akkor sem keresnek annyit, amennyiből el tudnák tartani magukat, mert nem elég intelligensek ahhoz, hogy olyan szakmájuk legyen.
2020. ápr. 13. 09:26
 20/25 anonim ***** válasza:
94%

Utolsó kis görcs, te mit provokálsz? Nézz már szét ember, hogy hány női orvos, ügyvéd, jogász van, a multi cégeknél hány nő siet be reggel kis kosztümben a starbucks kávéval a kezében. Amúgy egy tanár is el tudja tartani magát ha mellé magán órákat ad, tolmácsol, rendezvényt szervez. Elmondanám neked, hogy egy fodrász, körmös is hülyére tudja keresni magát. Szóval nem állnak a nők annyira rosszul, én nem is ismerek olyan nőt aki háztartásbeli, csak amíg a gyerek el nem éri a 3 évet, sokan már hamarabb visszamennek dolgozni.

Viszont itt rinyáló mininálbéres pasikából sok van. Nem azért nem jut nő, mert nem tudják eltartani a nőt, hanem mert magukat sem tudják.

2020. ápr. 13. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!