Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti melyik férfit választanátok a kettő közül? /Nem határoz semmit nem ez alapján akarok dönteni.. /
1. Vadócabb, macsósabb pasi amolyan vagány jelleg. Átlagos keresettel, nincs saját háza, albérletben él. Helyes férfi.
2. Átlag feletti kereset biztos lakhatás, nyugodt személy, gyermekközpontú. Viszont nem olyan helyes.
Nyilvan nem akarok meg valasztani ecc-peccre. Harmadik variacio most nincs.
Ennyi alapjan az elsot, a vagany jellem nem feltetlenul jelent felredugast, a nyugodt, gyerekkozpontu ferfival nem biztos, hogy kijonnenk, meg nem tudom, akarok-e gyereket, a paromrol tudom, hogy majd szeretne valamikor, de szerencsere egyaltalan nem jar a fejeben a tema altalaban, igy nincs nyomas.
Termeszetesen, ha a vagany srac megbizhatatlan, akkor ot sem. Nem szamit, hogy nincs harmadik opcio, nem kell mindig lennie egy opcionak.
Első gondolatom az volt, hogy az elsőt. De úgy kapásból. Aztán kicsit elgondolkodtam ezen és a végső válaszom az lenne, hogyha tényleg csak ez a két opció van, akkor egyiket sem. Fizetéstől, anyagi javaktól messze eltekintve egyik férfi sem lenne jó partner. Az első férfi amennyire vadóc veled, ugyanannyira lenne mással lánnyal. Szinte garantált a megcsalás a részéről. A másik férfi pedig a személyiségéből kiindulva nem egy izgalmas, érdekes karakter.
Ha az egy valós életszituáció és kapcsolatfüggő vagy, állapodj meg a 2. mellett. Ő benned olyan nagy kárt úgysem tud tenni, max. fordítva lehet igaz ez. Ha nem élet-halál kérdése most, azonnal találnod magadnak valakit, akkor pedig várj még egy kicsit, addig, amíg valaki olyasvalaki jön, akinél már nem fognak ilyen dilemmák felmerülni.
Ja, lehet jobb helyzete, végtére is egész lakályos börtönök is léteznek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!