Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet valakihez csupan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valakihez csupan az alapjan kotodni hogy milyen jokat tudtok beszelgetni?

Figyelt kérdés
Rengeteget beszelek egy ferfivel (sajnos a virus miatt nem tudunk talalkozni szemelyesen) es egyszeruen mindenrol tudunk beszelni orakon keresztul. Es azt erzem hogy elkezdtem hozza kotodni. Varom hogy beszeljunk. Nektek volt mar ilyen?
2020. ápr. 12. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Hogyne. Akivel nem ezt érzem beszélgetés közben, azt nem méltatom kapcsolatra már
2020. ápr. 12. 12:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod :)
2020. ápr. 12. 12:25
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Igen,volt ilyen. Bár hozzáteszem:egy idő után abbamaradt az egész. Ha nincs személyes találkozó,közös élmény,csak beszélgetésre/levelezésre alapozva nehéz továbbvinni a szálat.
2020. ápr. 12. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt volt már 1-2 személlyel, akikkel jól beszélgettünk, voltak témáink, és vártam mindig a következő írásait.

Ez egyfajta hiánypótlás is, de nem feltétlen szerencsés beleképzelni plusz dolgot, mert egy esetleges találkozás csalódást tud okozni. Ez a fajta kötődés veszélyes, az előbb írtak miatt: egy elképzelt valakihez kötődik így az ember, aki más, mint az elképzelt valaki.

2020. ápr. 12. 13:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Tervezzuk a talalkozot, csak hat a jelenlegi helyzetben ez nehezkes
2020. ápr. 12. 14:04
 6/7 Noren1989 ***** válasza:
#4es àllàspontjàn vagyok. Nekem is van egy itteni levelezőpartnerem, akivel pl baromijó beszélgetni. Talàlkozót nem tervezünk 😅😂
2020. ápr. 12. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hany evesek vagytok? Fiatalabb korban elofordul, foleg, ha nem kapsz nagyon figyelmet es talalsz egy ilyen embert, akivel elmegy a nap. Kotodni lehet, de pofara is lehet esni, amikor eloben megismered. Tul konnyu idealizalni.
2020. ápr. 12. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!