Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire elszállva magától? Hogy?
Van egy srác, aki egy ideje fűzöget, sikertelenül. A haverja bejön a legjobb barátnőmnek, kértük, hogy fussunk össze, mert bnőm ezer éve nem látta a srácot. Erre az a csávó, aki rám van állva, kitalálta, hogy bizony miatta volt az egész, én akartam őt látni, csak tagadom, és nem lehet megingatni ebben az elképzelésében. Honnan van valakinek ennyi bőr a pofáján, és hogy lehet ekkora egoja??
Elmúltam már 15 éves, de ilyennel még nem találkoztam!
Én általánosban (14 évesen) nagyon odavoltam az egyik osztálytársamért. Folyton eljátszottam a sértődöttet, de belül (még magamnak sem ismertem be) majd megvesztem, hogy piszkáljon, és rám figyeljen. Egy ideig mi is ezt csináltuk, de a végén a srác megunta, és hagyott a csudába. Eldöntheted, hogy tényleg szeretnél tőle megszabadulni, mert akkor csak így tovább, vagy abbahagyod a nyafi kislány szerepét, és elmész vele valahová.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!