Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy ismerkedés közben hirtelen eltűntetek (ghosting)? Miért tettétek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Igen, amikor nem jött be a csaj

Velem is csinálták már egy jó páran

2020. ápr. 9. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Én utoljára 2013-ban csináltam ilyet, amikor megjelent a GTA 5 😋

30 F

2020. ápr. 9. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Az illető folyamatosan bsztatott és úgy éreztem, hogy ha nem csak azért szólok, hogy hagyja abba (amin egyébként elkezdett hisztizni), hanem azért is, hogy hagyjuk egymást, akkor mégrosszabbul járok
2020. ápr. 9. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Mikor az illeto kiabrandito. Nagyon nyomulni kezd. Ertem ezalatt, hogy betegesnek tunik mar. Vagy nagy taho, de gyakrabban volt, fiatalabb pasival, hogy megszallottnak tunt.

Vagy en sertodtem meg, mert nehezen leplezte, hogy C-terv lennek, az meg nem jott be.

2020. ápr. 9. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Igen, volt. Azért tettem, mert hirtelen kiütközött, hogy durván intelligenciahiányos az adott srác és teljesen agyrohasztó kérdéseket tett fel. Úgy voltam vele, hogy kicsit később válaszolok, aztán úgy, hogy majd holnap. Végül elsikkadt a dolog.
2020. ápr. 9. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Hajaj. Nem is egyszer. Idegesítő csajoknál.
2020. ápr. 9. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem csináltak ilyet, tavaly, 2 randi után. Később derült ki, hogy közben összejött mással. Nagyon kellemes volt.
2020. ápr. 9. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem csináltak már ilyet, és borzalmas érzés.

Én annak a híve vagyok, hogy tisztázni kell a dolgokat, ha valaki nem jött be, annak megmondom, hogy nem szeretnék folytatást. Sokkal korrektebb.

20/L

2020. ápr. 10. 08:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellemetlenebb ha ezt egy vendeglobe teszi es ottmaradsz a szamlaval is :)
2020. ápr. 16. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, ha valami nem megy illik megmondani, a dologot, és nem gyáva nyúl módjára elmenekülni.
2020. ápr. 19. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!