Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, ha ismerkedési fázisban a férfi olyanokat mond, hogy "istentelenül" megd. Glak", "embertelenül megkeféllek" és hasonlók?

Figyelt kérdés
Persze nem csak a szája jár, meg is teszi, nagyon érti a dolgát. Nem akarok álszenteskedni, röviden tömören ő egy szexisten, de komolyabban is érdekelne, és nem tudom, ő mennyire vehet engem komolyan, ha ilyeneket mond. Vagy nincs összefüggés? Férfiak ti beszélnétek így egy nővel aki komolyan érdekel?
2020. ápr. 9. 06:24
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Persze, csak szex, meg előjáték közben. Az mėg lenne valami, ha csak úgy random mondaná őket. Akkor szerintem nem lenne kérdésem :)
2020. ápr. 9. 12:15
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
#21 a kérdésedből ez jött le. Miért nem lehetett konkretizálni ember? -.-"
2020. ápr. 9. 12:24
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, én pedig úgy értettem hogy ezeket leírja meg mondja neked csak úgy. Így szerintem nem gáz, de nem mindenkinek jön be, esetleg mondd meg neki hogy neked ez nem jön be, bár ezek a férfiak szájából többnyire ösztönösen jönnek, nem hinném hogy különösebben átgondolná őket :D Ez legyen a legnagyobb "bűne" ha amúgy minden más rendben van vele.
2020. ápr. 9. 12:27
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
persze,szex előtt meg közben még durvábbakat is mondok.f
2020. ápr. 9. 15:03
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

"Persze, csak szex, meg előjáték közben."

Hát ez nem jött le.

Akkor azért más. Ha egyébként figyelmes, szívesen beszélget veled, csinál programokat, akkor nem gond.

2020. ápr. 9. 15:17
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg totál úgy lehetett érteni, chatelés, beszélgetés közben mondja. Ha csak szex közben, akkor mi a gond? Mindenki másmilyen az ágyban. Ő ilyen. Ez független, hogy a kapcsolatotok, ismerkedésetek mely fázisában tartotok.
2020. ápr. 9. 15:54
 27/33 A kérdező kommentje:

Ohh, hát akkor bocsánat, ha tényleg ennyire félreérthetően fogalmaztam. Visszaolvasva sajat magam, nekem nem félreérthető, de valószínűleg csak azért, mert én tudom, mire gondoltam és hogyan értettem :D

Szóval így szerintetek nem vészes? Engem azért zavar, elég illúziórombolónak, kicsit megalázónak is tartom nem tudom, hozzá tudnék-e szokni. Szóvá tenni nem akartam még. Annyira rá vagyok hangolódva szex előtt, előjáték közben, tényleg tökéletesen jó vele minden, de mikor egy ilyet meghallok tőle, ki tudnék rohanni a világból, nagyon nem jön be. Meg állandóan felmerül bennem a kérdés, hogy csak a szex miatt kedves-e velem egyébként. Talán az én önbizalmammal is van egy kis gond.

2020. ápr. 9. 16:29
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Kíván téged, nem tudja türtőztetni magát, ez szerintem normális. Attól még vehet komolyan. Amit írtál kiegészítésként azok alapján komolyan is vesz. Ne spilázd túl. Inkább örülj neki hogy így be van gerjedve rád ;D
2020. ápr. 9. 20:30
 29/33 A kérdező kommentje:

Mivel sokan írtatok, gondoltam megírom a legújabb fejleményeket, mert vannak ám :) Hihetetlenül alakult minden, nagyon boldog vagyok, akit nem érdekel ne olvassa végig, de hátha valakit érdekel:)

Miután tegnap este előjáték végé felé megint nemes egyszerűséggel közölte, hogy "szétb.szlak", nálam elszakadt a cérna és először nem a legkedvesebb hangnemben tudtára hoztam, mennyire utálom, hogy így beszél velem és kértem, hogy felejtse el ezt a stílust, vagy ha nem, akkor engem. Kicsit lehiggadva mondtam neki, hogy megalázónak tartom, és ilyenkor úgy érzem, nem vesz komolyan. Erre képzeljétek, rögtön ezt mondta: ne haragudj kicsim, tudod, mennyire szeretlek". Csak néztem rá, szerintem elég bután, és hirtelen a meglepetéstől csak annyit tudtam mondani "nem tudom, még nem mondtad". És erre zavarba jött, annyira de annyira édes volt, még nem láttam őt ennyire zavarban lenni, és mondta, hogy belém szeretett és velem akar lenni mindig, és ne haragudjak a mocskosabb beszédért, mindig annyira fel vagyunk tüzelve mindketten, hogy nem is gondolkodik olyankor, kíván eszeveszettül és nem bírja féken tartani magát, bele sem gondolt, hogy nekem nem tetszik, de akkor majd igyekszik odafigyelni rá. Még mindig nem térve magamhoz, eléggé elérzékenyülve, megsimogattam az arcát, és mondtam neki,hogy én is szeretem őt. Remegett a hangom :D Csókolóztunk, aztán befejeztük, amit elkezdtünk :) Utána még órákon át összebújva csak beszélgettünk, őszintén, mélyen, sok mindenről, olyan jó volt, írtam már hogy nagyon figyelmes és kedves férfi, ezt most még ezerszer inkább éreztem. Mikor végül lefeküdtünk aludni, még kicsit azon agyaltam, mi van, ha ma már nem lesz ilyen jó, és csak azért mondta, hogy szeret, mert éppen teljesen be volt indulva. Tudok néha kombinálni... De minden olyan tökéletes volt ma is, a reggelünk is, meg az egész nap, kora estig együtt töltöttük. Szerelmemnek, édesemnek, kicsimnek hívott, és annyira drága volt, mikor mondta, hogy nem éppen ilyen körülmények között szeretett volna először szerelmet vallani, de így alakult, kicsúszott a száján, reméli elfogadtam így is szerelmi vallomásnak :D Olyan érdekes volt átélni, ahogy a magabiztos, jóképű, okos férfi kicsit olyan kamaszos zavarban van. Mármint pozitív értelemben érdekes, hatalmasat nőtt még a szememben :D

Na elég, bocsánat, hosszú lett, meg akartam osztani a boldogságom, nem akarok untatni senkit. Köszi mindenkinek a válaszokat, még ha félreérthetőnek bizonyult is a kérdésem! :)

Jó éjt mindenkinek és Kellemes Ünnepeket!

2020. ápr. 12. 21:45
 30/33 anonim ***** válasza:
75%
Még olvasni is jó volt, milyen boldog vagy :)
2020. ápr. 12. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!