Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, ha ismerkedési fázisban a férfi olyanokat mond, hogy "istentelenül" megd. Glak", "embertelenül megkeféllek" és hasonlók?

Figyelt kérdés
Persze nem csak a szája jár, meg is teszi, nagyon érti a dolgát. Nem akarok álszenteskedni, röviden tömören ő egy szexisten, de komolyabban is érdekelne, és nem tudom, ő mennyire vehet engem komolyan, ha ilyeneket mond. Vagy nincs összefüggés? Férfiak ti beszélnétek így egy nővel aki komolyan érdekel?
2020. ápr. 9. 06:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
37%
Ígyis úgyis be fogsz feküdni alá, nem tökmindegy mit írunk? Aztán meg jöhetsz sírni, hogy "miért nincs egy normális férfi sem?". Ez szokott lenni...
2020. ápr. 9. 09:44
 12/33 Noren1989 ***** válasza:
87%
Emberek, értő olvasás. Már befeküdt a Kérdező az emberünk alá.
2020. ápr. 9. 09:55
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel jelzi, hogy neki csak "az" a fontos. Gáz.
2020. ápr. 9. 09:56
 14/33 anonim ***** válasza:
76%
#12 ja tényleg 😂 Akkor gratulálok! 👏👏👏
2020. ápr. 9. 09:58
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled komolyan, csak dugni akar.
2020. ápr. 9. 11:02
 16/33 anonim ***** válasza:
79%
#15 már megvolt neki 😂
2020. ápr. 9. 11:10
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, proli körökben ez abszolút normális.
2020. ápr. 9. 11:35
 18/33 A kérdező kommentje:

Ja igen, bocsi ha nem volt egyértelmű, lefeküdtem vele parszor. Nagyon vonz, eszméletlenül jó vele a szex, soha senkivel ilyen jó nem volt, nagyon kedvelem őt. Szerelmes nem vagyok még, de attól még nem vagyok igénytelen, ahogy azt valaki írta. Nagyon is igényes vagyok magamra is, és az elvárásaim sem alacsonyak, ha erre gondoltok. Mindketten függetlennek vagyunk, nem ártunk senkinek, jól érezzük magunkat (és egymást) :) Ha ez valakinek nem fér bele, szíve joga, nekünk belefér.

A férfi egyébként nagyon jól szituált, okos, diplomás, jófej, és nagyon figyelmes. Ezek miatt én sem igazán tudom hova tenni ezt a fajta stílust, mert annyira nem illik bele a róla kialakított összképbe. Egyébként keres spontán is, akkor is, ha nem tudunk találkozni, ír, felhív, olyankor tök értelmes, kedves. Vannak közös programjaink, sokat beszélgetünk, ismerkedünk. Azért nem tudok mit kezdeni ezekkel a prosztó megnyilvánulásokkal, tőlem távol áll és szerintem ezt ő is tudja.

2020. ápr. 9. 11:47
 19/33 anonim ***** válasza:
80%
#18 tudod mit? Meg is érdemled! 😂
2020. ápr. 9. 12:00
 20/33 anonim ***** válasza:
85%
Tehát akkor ezeket szex közben mondja mindössze?
2020. ápr. 9. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!