Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha ismerkedési fázisban a férfi olyanokat mond, hogy "istentelenül" megd. Glak", "embertelenül megkeféllek" és hasonlók?
Ja igen, bocsi ha nem volt egyértelmű, lefeküdtem vele parszor. Nagyon vonz, eszméletlenül jó vele a szex, soha senkivel ilyen jó nem volt, nagyon kedvelem őt. Szerelmes nem vagyok még, de attól még nem vagyok igénytelen, ahogy azt valaki írta. Nagyon is igényes vagyok magamra is, és az elvárásaim sem alacsonyak, ha erre gondoltok. Mindketten függetlennek vagyunk, nem ártunk senkinek, jól érezzük magunkat (és egymást) :) Ha ez valakinek nem fér bele, szíve joga, nekünk belefér.
A férfi egyébként nagyon jól szituált, okos, diplomás, jófej, és nagyon figyelmes. Ezek miatt én sem igazán tudom hova tenni ezt a fajta stílust, mert annyira nem illik bele a róla kialakított összképbe. Egyébként keres spontán is, akkor is, ha nem tudunk találkozni, ír, felhív, olyankor tök értelmes, kedves. Vannak közös programjaink, sokat beszélgetünk, ismerkedünk. Azért nem tudok mit kezdeni ezekkel a prosztó megnyilvánulásokkal, tőlem távol áll és szerintem ezt ő is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!