Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok randiznátok egy pua mesterel aki tudja hogy mi kell a nőnek?
Dehogy. Egyrészt az ilyenek pont, hogy semmit nem tudnak a nőkről (eleve, hogy általánosítanak minket), másrészt elmondhatatlan szánalmat és lenézést érzek az összes ilyen alak iránt.
A fent bemutatott helyesírás már önmagában elég taszító, hogy ne reagáljak egy így írott üzenetre.
Azok semmit nem tudnak a nokrol. Beszervezett nokkel jatsszak meg a jeleneteket, es csak es kizarolag az a celjuk, hogy emberekrol sok penzt lehuzzanak :D
A homeopatia se gyogyitja a rakot, a PUA technikakra sem gerjednek a nok.
Ez a kérdés elég paradox. Ha pua mester vagy aki simán ledumálja a csajokról a bugyit, akkor nyilván randiznak veled. Ha viszont nem randiznak veled, akkor nyilván nem vagy pua mester aki le tudja tudja dumálni a bugyit a csajokról.
Amúgy viccesek ezek a puás kérdések. Egyfolytában amiatt megy a rinya, hogy azért nincs csajotok, mert csórók vagytok és a lánynak meg fizetni kell egy 200Ft-os kávét Bezzeg a puára vannak tíz meg százezrek. Na ezért vagytok és lesztek örökre nyomik.
Az fizet, aki meghívja a másikat, kivéve, ha már az elején megbeszéltük a felezést.
Ha a párom meghív, ő fizet. Ha én hívom meg, én fizetek.
És az miért jó 4es? Azt is elmondta mennyit költött a nemi betegségei kezelésére? Illetve oké, hogy 100 nő, de 1 nőt hányszor? Nekem 8 éve van párom, ha úgy hozza az élet van, hogy napi kétszer is "összebújunk", de persze vannak nehezebb, stresszesebb időszakok is, szóval mondjuk kicsit lefelé kerekítve számoljunk átlag heti 5 alkalommal. Az kb 2000 szex 8 év alatt. 2000 alkalom egy olyan nővel, aki pontosan tudja mit akarok. És ez csak az elmúlt 8 év mérlege, de azelőtt is voltak barátnőim.
Igaz nem voltam jó matekból, de szerintem nem cserélnék a kedves "mesterrel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!