Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanárok, orvosok! Ti hogy viselnétek, ha a férfi akivel ismerkedtek lenézően bánik veletek és próbál kioktatni az életről?
Én két diplomás mérnök(csaj) vagyok.
Sokan vagy el sem hiszik, vagy mivel elég speciális a szakterületem, úgy vannak vele, hogy nem is vagyok igazi mérnök és folyamatosan kóstolgatnak, tesztelnek (nem randipartnerek, de ilyen eset is volt).
Vagy kapok olyan megjegyzéseket, hogy ahhoz képest, hogy mérnök vagy... Vagy hát igen, hiába vagy mérnök, attól még nő vagy.
Pedig basszus nem vagyok funkcionális analfabéta, simán összerakok egy ikeás szekrényt, fúrni is tudok, ha kell lakásfelújításból is igencsak kiveszem a részem.
Az, hogy nem jut eszembe, hogy egy TV felszerelésénél hirtelen mekkora dübel kellene... Egyrészt ha úgy nézzük nem nekem kell tudni, másrészt nem attól vagyok mérnök, hogy minden otthoni barkács megy fejből.
Ezek felbosszantanak.
És mindezt képes mondjuk egy olyan pasi betolni, aki mondjuk saját magáról nem képes gondoskodni, mert a mosógép egy atomreaktor, a konyha meg vegyi labor számára...
És amikor mondjuk én elmondom a véleményem az életről, meg mit szeretnék (van saját lakásom, autóm, amit nem tett alám senki), megkapom hogy nem tudom, hogy hogyan működik az élet és nekem könnyű, megvan mindened.
Na köszike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!