Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok ha a srác rendhagyó módon nem étterrmbe vinne hanem főzne nektek otthon valamit?

Figyelt kérdés
Saját kezűleg készítene nektek otthon egy finom vacsorát
2020. ápr. 7. 20:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen első randi :) Hívtam úgy fel csajt, hogy én főztem. Nem népszerű álláspont, se szerintem sokkal személyesebb (vittem étterembe is, félreértés ne essék), mint ha csak beülsz valahová aztán fizetsz. Amúgy én nem járok étterembe, szerintem jobb az amit én vagy a párom főz ;P

Ja és ki kell ábrándítanon az előttem szólót: se baltás darabolás, se veseeltulajdonítás, de még csak szex sem volt az alkalommal.

2020. ápr. 7. 21:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi ebben a rendhagyó? Remélném, hogy szeretem amit csinál, és finom lesz :D
2020. ápr. 7. 21:42
 13/19 anonim ***** válasza:

jajj nekem nagyon imponalna :) sokkal jobban mint az etterem. en cukinak tartanam nagyon

25

2020. ápr. 7. 21:53
 14/19 anonim ***** válasza:
TÖbbedik randin jó ötlet. Szexi, ha egy pasi jól tud főzni.
2020. ápr. 7. 21:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért most megkérdezném hogy milyen étterem van nyitva -.-"
2020. ápr. 7. 22:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Elso randin nem oke, meg masodikon sem, haromtol felfele mar johet, jo otlet. Orulok, ha egy ferfi tud es szeret is fozni, mert nekem nem palya minden nap fott kajat teremteni otthon, egy heten max haromszor van kedvem fozni, ket embernyi adagot, ritkan marad masnapra, szoval ha o is hajlando haromszor fozni, mar megvagyunk. Mi rendelni is szeretunk szoval, ha epp senkinek nincs kedve fozni, akkor ott van az.
2020. ápr. 7. 22:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha a ferfi megadja a modjat, akkor aranyos.

Egyszer egy pasitol konzerv spagettit kaptam, az nem volt szep dolog.

A ferjem eloszor Buena Vista mellett sutott-fozott az egyteru nappaliban, kozben ittunk, gyertyakat gyujtott, csak a cica nem jott le a szekemrol, de az resze volt a vonzeronek.

2020. ápr. 8. 00:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, vinnék hozzá chiantit :D Csak arra figyelj, hogy valami jól bevált receptet válassz. Én magamat ismerve biztos leerőszakolnék a torkomon akármilyen rosszul sikerült kaját, még meg is dicsérném, de utána nem biztos, hogy órákig kibírnám hányás nélkül.
2020. ápr. 8. 09:02
 19/19 Sunshinedoll ***** válasza:

Első pár randin nekem nem tetszene, jobban szeretek nyilvános helyre menni, főleg, ha nem ismerem az illetőt, szóval nem is mennék el.

Utána már, ha jól ismerjük egymást vagy párkapcsolatban, akkor már mindegy és örülnék neki.

2020. ápr. 8. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!