Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ha a srác rendhagyó módon nem étterrmbe vinne hanem főzne nektek otthon valamit?
Nekem volt ilyen első randi :) Hívtam úgy fel csajt, hogy én főztem. Nem népszerű álláspont, se szerintem sokkal személyesebb (vittem étterembe is, félreértés ne essék), mint ha csak beülsz valahová aztán fizetsz. Amúgy én nem járok étterembe, szerintem jobb az amit én vagy a párom főz ;P
Ja és ki kell ábrándítanon az előttem szólót: se baltás darabolás, se veseeltulajdonítás, de még csak szex sem volt az alkalommal.
jajj nekem nagyon imponalna :) sokkal jobban mint az etterem. en cukinak tartanam nagyon
25
Ha a ferfi megadja a modjat, akkor aranyos.
Egyszer egy pasitol konzerv spagettit kaptam, az nem volt szep dolog.
A ferjem eloszor Buena Vista mellett sutott-fozott az egyteru nappaliban, kozben ittunk, gyertyakat gyujtott, csak a cica nem jott le a szekemrol, de az resze volt a vonzeronek.
Első pár randin nekem nem tetszene, jobban szeretek nyilvános helyre menni, főleg, ha nem ismerem az illetőt, szóval nem is mennék el.
Utána már, ha jól ismerjük egymást vagy párkapcsolatban, akkor már mindegy és örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!