Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinted hogy hódítsak meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted hogy hódítsak meg egy nagyon félénk fiút?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon bejön, csak az a baj vele, hogy nagyooon félénk. =/

Állandóan néz, mosolyog,de ha a szemébe nézek felhúzza a szemöldökét és elkapja a fejét. (ezek jelentenek vmit?)

de szerintetek hogy húdítsam meg, nyűgözzem le?

14/L

2010. júl. 26. 21:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

az a boltos dolog még jóó. :P

az utolsónak meg: jóegyparasztvagy.:D jó értelemben am.. szakadtam XDDDD

2010. júl. 26. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Fizess elő neki 1 évre a WOW-ra.
2010. júl. 29. 07:00
 13/16 anonim ***** válasza:

"az utolsónak meg: jóegyparasztvagy.:D jó értelemben am.."

Az agrárium fontos! ;)

Azt is én írtam hogy vedd át a kezdeményezést. Legyél vele direkt! Ha nem akarsz ennyire az lenni, akkor légy kevésbé direkt, de egy félénk fiúnál két dologra számíthatsz (meglepő módon): Félénk, tehát ne várd hogy majd ő összeszedi a bátorságát és lépni fog. És fiú, tehát annyira azért nem fog ellenkezni ha egy csinos lány úgymond letámadja. (És ha végre felfogta hogy zöld jelzést kapott, akkor már várhatóan kevésbé lesz félénk)

Azt meg nyilván te sem gondolhatod hogy komplett beszélgetés-sablonokat fogunk ide írni:

"de mégis mit mondjak neki" - írta: névtelen kommentelő

első fejezet...na ne, te meg majd bemagolod? Ezt úgyis az adott helyzet alakítja.

2010. júl. 29. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha félénk de akar téged, akkor semmi gond.

Beszélgess vele lelki dolgokról, illetve bármilyen dolog érzelmi oldaláról. Pl hogy miért szereted a hóesést, vagy a füvet. Milyen álmaid, vagy szép emlékeid vannak ezzel kapcsolatban, és kérdezd meg őt is hasonlókról. Bármiről is beszéltek sose csak a száraz dolgokról, hanem hogy ti hogyan viszonyultok hozzá gondolatban.

A sok beszélgetés és érintés idővel hatni fog és nem fog annyira félni tőle. De vigyázz! Bár úgy tűnhet hogy nálad a gyeplő, a félénksége veszélyeket hordoz! Nem beszél hallgatag, és nem tudod kifürkészni a szándékait, mert azt félénkséggel és zavartsággal tudja leplezni. Azthiszed hogy milyen jól megvagytok, közben meg lehet hogy egy agresszív csak a szexre érdeklődő seg-gfejet fogtál ki!!!! Erre is gondolj!

2010. júl. 29. 10:33
 15/16 anonim ***** válasza:
2 esben vagy vele intézd úgy hogy ne tudjon fél perc alatt lelépni bújj hozzá öleld meg stb csókold meg de ne úgy hogy világgá menjen bátorítsd kicsit ha nem jön be pasz ha nem mered bevállalni nem ő a félénk hanem TE
2010. júl. 29. 13:24
 16/16 A kérdező kommentje:

ölelgetni puszilgatni nem fogom.nem vagyok olyan. :)

de igen, én is félénk vagyok kicsit, de nekem spec. a haverok többsége fiú, ő meg az anyuján kívül kétlem h más csajjal beszélt életében.. XD

2010. júl. 29. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!