Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin udvarias legyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin udvarias legyek, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Alapvetően konzervatív beállítottságú vagyok ilyen téren, szóval nem kéne megjátszanom magam, de attól félek, hogy a csaj emiatt lúzer "tacskónak", gyenge, behódoló jellemnek fog gondolni vagy hogymondjam...

21 F

2020. ápr. 7. 14:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem! Egy udvarias férfit senki nem fog "tacskónak" gondolni. Más az udvariasság és más a nyalizás. Az udvariasság alap. Ha nem akarsz több randit, akkor legyél bunkó.
2020. ápr. 7. 16:04
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem mindig legyél udvarias. Mindenkivel.

Szomorú, hogy ezt meg kell kérdezni...:(

Én nőként is mindig törekszem az udvarias viselkedésre...

2020. ápr. 7. 16:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha emiatt lúzernek néz, akkor örülhetsz hogy hamar kiderül és megszabadulhatsz tőle.
2020. ápr. 7. 16:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak magadat add.
2020. ápr. 7. 19:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Inkább ne csajozz, hogy ha ezt sem tudod. Szánalmas
2020. ápr. 8. 17:10
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 szerintem is inkább hagynom kéne a fenébe ☹️
2020. ápr. 8. 17:46
 17/17 2001viro válasza:
Legyél önmagad, ha így nem fog szeretni, akkor meg se érdemel :)
2020. ápr. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!