Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúval megvan beszélve hogy talizunk és nem jön el és ezt kétszer megcsinálja egymás után hagyjam ott?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 19:22
2/6 anonim válasza:
nem... próbáld meg 3x-ra is... Minek teszel fel ilyen kérdést? Magadból csinálsz hülyét, előttünk is.. de főleg a gyerek előtt.
3/6 anonim válasza:
Ha nem megy el, nehéz lesz otthagyni. Egyébként tényleg magadból csinálsz hülyét.
4/6 anonim válasza:
én már az elsőnél otthagytam volna,és max annyi hogy adtam volna neki egy esélyt hogy megmagyarázza..
6/6 anonim válasza:
Egy picit te sem vagy normális mert ha ilyet tesz akkor észre kellene venned hogy nem vagy neki fontos!!!!
Vagy nem kellesz neki!!!!:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!