Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjak igy eselyt kettonknek?
De ha jön is ilyen, te bele fogsz kötni "hogy az nem úgy van ám" és ez így fog menni oldalakon keresztül.
Ez egyáltalán nem probléma. Ha így érzed, hogy az, akkor inkább hagyd szegény srácot.
N
Most tényleg az alapján fogsz dönteni, hogy én leírom, hogy 22 éve együtt vagyok a férjemmel és végigcsináltuk egymás mellett a tanulok, dolgozok, egyszerre dolgozunk és tanulunk, csak az egyik dolgozik, másik tanul/alkalmi munka kombinációt.
Ez az élet! Vele jár. Soha nem jutott eszembe lenézés!
Te mit végeztél és ő mit tanul még? Mert ha ő egy eleve 4 éves képzésre jár, amit nem lehet 3 év alatt befejezni, akkor nem értem, hogy mi a probléma? Hiszen ő lehet, okosabb lesz, míg Te csak egy kis könnyű 3 évest végeztél el. Ezt nem lebecsmérlésként írom, hanem azért, mert egy évig nem tudnál rá felnézni? Ha így gondolkozol, akkor sosem fogsz tudni rá felnézni, mert Te mindig is egy évvel többet fogsz dolgozni. Bele se merek gondolni, ha együtt maradnátok, mi lesz, amikor hamarabb méssz nyugdíjba...
Gyorsan szakítsatok, hagyd a srácot egy értelmesebb lánynak!
Koszi a valaszokat
Azert irtam ugy,hogy "srac" mert nem a parom, még csak alakulgat a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!