Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Vonzó nektek hogyha a srác balkezes?
A férjem balkezes. Soha nem érdekelt. ő viszont állítja, hogy sok ember emiatt ferdén néz rá. Múltkor volt a rádióban egy hír, miszerint felmérést készítettek, hogy a balkezesek közt több a bűnöző. Nagyon fel volt háborodva, fel akarta hívni a rádiót, hogy hogy képzelik ezt, micsoda marhaság! A mi gyerekkorunkban még áttették a tanárok a gyerek jobb kezébe a tollat, hogy a szép kezeddel írj! Sok helyen falun még most is ez van, holott bebizonyították, hogy ebből lesz a diszlexia.
Egyébként a férjem eladó, és mondta, hogy többször előfordult, hogy egy vásárló azt mondta, hogy tőle inkább nem vásárol, mert balszerencsét hoz, és inkább a kollégájától vett.
Szóval szerintem inkább hátrány, mint előny. bár engem tök hidegen hagy. Ezek alapján azért remélem, hogy a gyerekeink nem öröklik.
Én meg balkezes lány vagyok :)
szerintem nincs semmi vonzó benne :)
ki volt az a barom, aki nem vett egy balkezes eladótól?
ez hihetetlen, te jó, ég, komoly vannak ilyenek?:D
ki halált érdekel ez?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!