Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor, hogyan szokás kimondani, hogy már együtt jártok, egy pár vagytok?
Hónapon óta randizok egy férfivel, általában a hétvégéket együtt töltjük, hétközben is kb. 1-2x együtt alszunk.
Ám egyikőnk sem jutott oda, hogy megbeszéljük, hogy akkor hogy is van ez. Nem merem még a páromnak hívni, ő szerintem néha lefekszik másokkal ahogy észrevettem...
Már bemutatott pár barátjának,beszél rólam,terveztünk közös utazást csak most ugye elmaradt, de mégsem érzem, hogy ez egy igazi komoly kapcsolat.
Rákérdezni nem merek, mert lehet beparázik stb. és többet nem látom.
Eddig egyértelmű volt ha komoly egy kapcsolat, vagy volt akivel meg is beszéltük de most nem tudom mit tegyek...
Ajaj, te jó ég.
Hogy mikor szokás kimondani? Úgy tapasztalom, hogyha a pasinak komolyabb szándékai vannak egy kapcsolatban, akkor már a legelején, pl. a párom az elsō hetekben bemutatott a barátainak, hogy együtt vagyunk.
Természetesen nem várhatom el azt, hogy rögtön élettársaként tekintsen rám az elsō hónapban és velem tervezze az életét.. viszont az nagyon rosszul indul, ha valakivel úgy szexelgetünk, vagy együtt alszunk, hogy közben nem vagyunk együtt. Akkor megette a fene. Ha közben még tudomásod van arról, hogy másokkal összefekszik, az már nagyon mély pont.. nem tudom mégis mit vársz ettōl, de elég téves elképzeléseid vannak arról, hogyan is néz ki a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!