Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lehet az, hogy állítólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy állítólag szép vagyok, mégsem kellek senkinek, maximum szexre?

Figyelt kérdés
A környezetem szerint szép vagyok, általában tetszem az embereknek, mégsincs senkim már 2 éve, még alakulóban sem. Pedig nem csak a külsőre megyek, csak valami fogjon meg a másik. Nem tartom magam buta lánynak, viszont tudom, hogy bennem van a hiba, csak nem tudom, hogy pontosan mi lehet, ami ennyire taszító és hogy mit tehetnék. 24/L
2020. ápr. 1. 20:11
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Mert a nem pinabubus férfiak annyira szem előtt vannak :D nem járnak szórakozni, társaságba, oké. De még online társkeresőkön is csak az van fent, aki kizárólag szexre hajt. Szia, én csak egyejszakast keresek, szia, jössz dgni, szia, laza kapcsit keresek, szia, szexcsetelsz velem, ezek mennek. Korosztály az 20-70ig, kinézet az aztán vegyes, de több köztük a kifejezetten ápolatlan kategória.
2020. ápr. 2. 16:41
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

27.

A másik kedvenc dumám, hogy "milyen a férfi viselkedése" és hogy "mind szexet akar".

21 éves koromig szűz voltam, nem kellettem egy lánynak sem társként, mert tizenévesen az a csendesebb, visszafogottabb, szerényebb srác voltam, kevés önbizalommal. Miután kinyíltam és beszédesebb, pimaszabb, tökösebb, magabiztosabb lettem, már voltak sikereim a nőknél. És rohadtul félek ebből a fajta viselkedésből kilépni, mert amikor legutóbb nem ilyen voltam, hanem az a a fajta normális voltam, amit sok nő ír, hogy szeretne, akkor volt az, hogy még 20 évesen is álomba sírtam magam, mert azt láttam én nem kellek egy nőnek sem.

29.

Nem nehéz normális nőt találni annak a nők számára nagyon vonzó, minden értelemben top férfinak, aki rengeteg nőnek tetszik és valamiért úgy dönt, hogy kapcsolatot szeretne.

2020. ápr. 2. 17:16
 33/38 anonim ***** válasza:
63%
Aztán milyen nőknek akartál kelleni, arról persze nem beszélsz. Visszafogott, halk szavú srác nem kell a magamutogató nőknek, nyilván. Úgyhogy igen, azok felől még most is szűz lennél.
2020. ápr. 2. 17:26
 34/38 anonim ***** válasza:

"Mert a nem pinabubus férfiak annyira szem előtt vannak :D nem járnak szórakozni, társaságba, oké. De még online társkeresőkön is csak az van fent, aki kizárólag szexre hajt."

Igen, ezt a fenti mondatot hallgattam éveken át én is az ismerős nőktől, hogy a "szia dugunk" már az értelmesebbjétől van, ennél csak rosszabbak jönnek, hogy csak szexre hajtanak, hogy munkanélküliek, hogy mama hotelesek, hogy teljesen lerobbantak.

Aztán véget ért a hosszú kapcsolatom, és gondoltam könnyű lesz a társkeresőn kiemelkedni ebből a tömegből, normálisan kommunikálok, írok személyre szabott üzenetet, udvarias vagyok, nem szexet keresek, van jó munkám, nem otthon élek, nem vagyok Adonisz, de sportolok rendszeresen, szóval lepukkant sem vagyok. Kész főnyeremény... Gondoltam én.

Röviden, életem tévedése volt. A levelek 99%-ra nem kaptam annyi választ sem, hogy "bocs, nem vagy az esetem", sok esetben az adatlapot megnézte, a levél landolt olvasatlanul a kukában.

Aztán kb 2 éve otthagytam az egészet, mert rájöttem, hogy teljesen érelmetlen. Rengeteg energia személyre szabott ismerkedő üzentet írni, amit aztán a másik olvasatlanul töröl, és mivel nem százával írtam mindenkinek, így rengeteg idő ment el azzal, hogy megvárjam, kapok e választ attól a 2-3-tól, akinek írtam, majd keresni másik 2-3-at.

Azóta nem társkeresőzöm, viszont mindig jókat mosolygok az ismerős hölgyek sirámain, hogy nincs ott egy rendes férfi sem, mindegyik csak szexet akar, esetleg bunkó, fogatlan, alkesz, munkanélküli. Pedig nekik nincsenek is nagy igényeik, csak legyen kedves, rendes, dolgos, hűséges, de ilyen egy sincs... Bizonyára ez a probléma oka :)

2020. ápr. 2. 18:03
 35/38 anonim ***** válasza:

Mivel nem látja senki, hogy milyen nőknek írtál társkeresőn, így ebből messzemenő következtetést nem lehet levonni szerintem. Max tippelem. Néha felemelek két súlyzót, úgyhogy akkor ráírok arra a kockahasú nőre, nem utasíthat vissza. Vagy, 45 éves vagyok, ráírok a 25 évesre, hát a férfi kora úgyse számít. Vagy, már van két gyerekem két nőtől, de ráírok arra a szingli csajra, a nők úgyis szeretik a gyerekeket, nem lesz gond. Vagy, látom, hogy a frizurája többe került, mint a havi fizetésem, de ráírok, hátha meglátja, hogy milyen szép a lelkem. Vagy, 200 kilométerre lakik tőlem és írja, hogy nem akar távkapcsolatot, de mindegy, írok neki, majd felül a vonatra.

Kb ezek szoktak lenni az okok, amiért vissza se írnak.

2020. ápr. 2. 18:18
 36/38 anonim ***** válasza:

35: igen, még azt hagytad ki, hogy attól, hogy van jó munkám, és lakásom, még ráírtam a budai villában lakó milliárdosra :)))

Persze, nyilván mindenre lehet tételesen érvet hozni, hogy ezért vagy azért voltam mégis én a hibás, mert biztos csak egy éjszakást kerestem, de ha azt nem, akkor sablon levelet küldtem, de ha azt sem, akkor 5 kategóriával magam fölé lőttem sportban, korban, kinézetben, bármiben.

(Innentől meg kár is elmondanom, hogy inkább a könyváros lány típus jön be, és nem a kockás hasú, vasalt hajú, pláza cica, hogy sosem írtam 5-6 évnél nagyobb korkülönbséggel senkire...

De persze, hiszel amit akarsz, és hangoztathatod nyugodtan, hogy a neten minden férfi szexre gyúr, és másra esély sincs, ez egy szabad ország, és magadon kívül senkinek nem okozol kárt azzal, ha hamis világképet építesz magad köré)

2020. ápr. 2. 18:40
 37/38 anonim ***** válasza:
Te meg a nőket okolod mindenért, de én élek hamis világképben. :) Ja, és persze, utólag mindenki a szomszédlány típusra írt rá meg a korabelire.
2020. ápr. 2. 19:21
 38/38 anonim ***** válasza:

Nem okolok senkit! Mindenki a saját sorsa kovácsa.

Én otthagytam a társkeresőt, és azóta nincsenek gondjaim az ismerkedéssel.

Te továbbra is a férfiakat okolod, hogy mind csak szexet akar.

2020. ápr. 2. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!