Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól nézek ki de nem volt barátnőm még 30 éves koromra, ezt érdemes elmondani a randin?
Kinézetre, viselkedésre nem mondaná meg senki, hogy nem volt még barátnőm 30 évesen. Mindig komoly kapcsolatot szerettem volna, de kevés lánnyal hozott össze a sors, velük pedig nem passzoltunk, ezért alakult ez igy.
Bevallom, a legutóbbi randimon azt mondtam a lánynak, hogy utoljára 5 éve volt kapcsolatom, eléggé meglepődött. Ez féligazság volt, mert tényleg udvaroltam akkortájt egy lánynak, de egyéb okok miatt nem lett több köztünk.
Engem ez nem zavarna, még mindíg jobb, mint az ellenkező véglet, aki száz nővel kavart.
Viszont az is megfordul a fejemben, lehet, hogy neked túl nagyok az elvárásaid és nem felel meg senki?40+
Én is hasonló helyzetben vagyok. 25 éves vagyok és a középsuliba 16 éves koromig mindig volt barátnőm. Olyan társaságban voltam, akikkel állandóan mentünk bulizni. De már akkor is inkább az igazit kerestem bennük, de hát azokba a bulikba ahova jártunk, nem ilyen lányok voltak... Akkor úgy voltam vele ,hogy egy oylan lánnyal szeretném elveszteni aki sokat jelent nekem. Aztán 16 évesen átmentem másik suliba, senkit nem ismertem. Pánikbeteg lettem, nem tudtam hogy kezelni a dolgot, nagyon visszahúzódó lettem. Most 25 éves koromra sikerült kimásznom belőle, de őszintén eléggé fusztrál ,hogy úgymond szűz maradtam. Én is félek ettől ,hogy ,hogyan mondjam el, ha egyáltalán el kéne mondanom egy randin.
A tinderről mik a tapasztalataid? Én még nem próbáltam, de szemezgetek vele egy ideje. Lehet normálisan ismerkedni rajta, vagy tényleg csak egy kaland keresésre jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!