Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól nézek ki de nem volt barátnőm még 30 éves koromra, ezt érdemes elmondani a randin?
Figyelt kérdés
Kinézetre, viselkedésre nem mondaná meg senki, hogy nem volt még barátnőm 30 évesen. Mindig komoly kapcsolatot szerettem volna, de kevés lánnyal hozott össze a sors, velük pedig nem passzoltunk, ezért alakult ez igy.
Bevallom, a legutóbbi randimon azt mondtam a lánynak, hogy utoljára 5 éve volt kapcsolatom, eléggé meglepődött. Ez féligazság volt, mert tényleg udvaroltam akkortájt egy lánynak, de egyéb okok miatt nem lett több köztünk.
2020. márc. 30. 14:01
1/22 anonim válasza:
Nem érdemes elmondani, mert elszalad a nő, ha meghallja.
2/22 A kérdező kommentje:
Én jellemzően a 30+-os, illetve 40+-os, magukat jól tartó nőknek szoktam bejönni, náluk gondolom ez méginkább "ijesztő". Pedig normális, kedves férfinak ismernek, nem vagyok baltásgyilkos :D
2020. márc. 30. 14:05
4/22 anonim válasza:
Felesleges hazudni, egy okos nő látni fogja rajtad, hogy tapasztalatlan vagy. Meg ha nem, hát előbb utóbb úgyis lebuktatnak az ismerősök, családtagok.
5/22 anonim válasza:
Első egy-két randin inkább tereld a témát. Hazudni nem érdemes, ha később kiderül, úgy gázabb.
7/22 anonim válasza:
Sokadik randin sem kell erről beszélni. Nyugodtan lehet tabu téma a volt kapcsolatok.
9/22 anonim válasza:
Én örülnék ennek, szóval érdemes lenne elmondani🙂
10/22 A kérdező kommentje:
Tinderen ismerkedem, mert kb. az egyetlen viszonylag használható platformnak tartom. Igen, az lehet, hogy én nem beszélek a múltról, exekről, de ha ezt a lány kezdi el mondani, akkor utána visszatetsző, ha én nem teszem oda a részemet. Általában hamar megnyilnak nekem, mert karizmatikus vagyok.
2020. márc. 30. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!