Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek e két férfi közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek e két férfi közül melyik a szimpatikusabb, illetve melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés

1. Sötétbarna hajú, sötétbarna szemű, jó testű, kiemelkedően jóképű, veletek hasonló (ezesetben huszonéves) korosztály. Zárkózottabb, a nők körében nem mindig találja fel magát könnyen, nem tud flörtölni, csendes, szerény. De azért nem kuka, csak több idő kell neki, hogy feloldódjon, témánk mindig van, mély témák is. Megbízható, szavahihető, becsületes, hűséges típus. Kedves, romantikus, pontos. Kevés, de hosszabb kapcsolatai voltak. Szeretné rendesen megismerni azt a nőt, akivel ágyba bújik, nem rögtön lefeküdni vele. Szex neki csak kapcsolaton belül elképzelhető.

2. Világosbarna hajú, kétoldalt már enyhén, de sármosan őszülő, világító jegeskék szemű. Nem kiemelkedően jóképű, de erős átlagos, közelebb a helyeshez mint a csúnyához, a gyönyörű, kicsit borzongató szemei miatt mégis különleges arcú, szintén jó testű. 10 év korkülönbség a javára, 30-as korosztály közepe. Beszédes, pimasz, macsós, tud flörtölni, ért a nők nyelvén, több nő volt az életében és házas is volt, de egy ideje senkije nincs, szeretne megállapodni. Isteni vele a szex, vad, szenvedélyes, de gyengéd és odafigyelő.

Mindkettőjükkel randizok. Az eszem és lelkem az elsőhöz húz, a szívem és testem a másodikhoz. Mindketten borzasztóan hiányoznának, ha nem lennének. Mindkettőjüket szeretem.

Nem szeretném húzni az idejüket és sokáig húzni a párhuzamos találkákat, mert szörnyű érzés. De olyan nehéz lenne lemondani bármelyikükről is.

Nem ezen fog múlni, de érdekelne, kinek melyikük szimpatikusabb és miért.

2020. márc. 26. 21:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
34%

Figyelitek ezeket a társításokat:

Mindkét csávó jóképű, mégis az első, aki a becsületes, hűséges, arról ilyen lesajnálóan kell fogalmazni "de azért nem kuka"

Míg a másik, a macsó dumás, hozzá az "isteni a szexet" társítjuk, pedig ez igaz lehet az elsőre is.

Vagy talán már ki is próbáltad a masodikkal, kedves kérdező, miközben az elsővel flörtölgetsz, és tartalékként bansz vele? Mert akkor inkább hagyd a szerencsétlent, ha így is nehezen nyílik meg, legalább te ne traumatizáld.

Na ezért van az, hogy sok korábban hűséges típus is inkább hagyja a f-ba a hűséget meg a becsületet és csatlakozik azokhoz, akik csak szexbábukent tekintenek a nőkre, mert azt látják, hogy a nők szemében is ez a menő..

Ez sokat elmond az értékrendről

:(

2020. márc. 27. 11:20
 22/32 anonim ***** válasza:
23%

"Na ezért van az, hogy sok korábban hűséges típus is inkább hagyja a f-ba a hűséget meg a becsületet és csatlakozik azokhoz, akik csak szexbábukent tekintenek a nőkre, mert azt látják, hogy a nők szemében is ez a menő.."

Nem is értem a nők mit panaszkodnak, ha az első típus felveszi a második viselkedését. Ez már nagyon sokadik olyan eset ami bizonyítja, hogy erre van IGÉNY. Ez IZGALMAS. Ez VONZÓ. A nők igényei termelik ki az ilyen pasikat mint a második, és nem fordítva.

2020. márc. 27. 11:31
 23/32 anonim ***** válasza:
22%

1-es. Vele el tudok képzelni egy kapcsolatot, és ő az én korosztályom.

2-es: nem szimpi, hogy hajtja a nőket, sok kapcsolata volt, már felesége is. Komolytalan a szememben.

Azt csak a férfiak hiszik, hogy az őszülés sármos.

2020. márc. 27. 11:58
 24/32 A kérdező kommentje:

Hát jól megkaptam a magamét, mit is vártam...:)

Valahol igazatok van, hisz én is írtam, hogy nem szerettem volna hülyíteni őket és valamelyiküknek rabolni az idejét.

A másodikként leirt férfi ma szerelmet vallott nekem, az elsőtől pedig kissé fájó szívvel, de elköszöntem. Nem fogadta olyan rosszul.

A kukát egyébként valaki félreértette, azt arra írtam, hogy nem "néma", nem csak hallgat.

Nem igaz, hogy csak használ, egyáltalán nem. Akkor is keres, es találkozni akar, ha tudja jól, hogy nem lesz szex. Tényleg azt érzem rajta, hogy szeretne megállapodni. Úgy érzem, jól döntöttem.

2020. márc. 28. 18:44
 25/32 anonim ***** válasza:
52%
Hát jó. Update-et kérünk néhány hónap múlva, mert tényleg érdekel, hogy ez hova fut ki.
2020. márc. 28. 19:43
 26/32 A kérdező kommentje:

Rendben. Ha valakit érdekel, ide írjon majd, mert lehet, hogy magamtól elfelejtem.

Azt hittem, rosszabb lesz, es erős hiányérzetem lesz, de nem. Milliószor jobban érzem magam, mint tegnapelőtt, a kérdés megírásakor.

És a lelkiismeretem is jobb lett ma:D Azért nem vagyok egy érzéketlen bunkó, még ha sokatoknak úgy is ment át, én is tisztában voltam vele, hogy nem jó az, amit csinálok. De ez most így alakult. Most már jó.

2020. márc. 28. 19:57
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jól döntöttél. Egyszer élünk, hallgassunk a szívünkre. Ha tényleg le akar csillapodni ez a pasi akkor valószínűleg megfogtad vele az isten lábát.
2020. márc. 28. 21:03
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Aki az első férfi szerepében érzi magát, érdemes elovasnia ezt, bármennyire is hosszú.

#9-es vagyok

Privátban megkeresett engem egy korombeli fiatalember és megköszönte a válaszomat és tanácsot is kért tőlem, hogy mit ajánla egy olyan srácnak, aki az 1. férfi tulajdonságaival rendelkezik, milyen prioritás alapján szurjön párt maga mellé, erre adtam neki választ a leveleimben, remélem tudok evvel másnak is segíteni.

Reeey

"Szia!

Azonos korosztály vagyunk.

Nos, a válaszom a kérdezőre vonatkozó volt, illetve arra a rétegre ,akinek erre van igénye. Amíg fiatal egy nő, általában az a férfi lesz számára a szimpatikus, aki tud pimasz lenni, illetve amíg izgalmasság látszatát nyújta. Miért csak látszat ez? Azért, mert az emberek többségének nem adrenalin hullámvasút az élete, így a férfiaké sem. Tehát ilyen elvárás is van, hogy a férfi nyújtsa ezt is, vonzó az, hogy erősen extrovertált(nem értek evvel a megközelítéssel egyet, de tudod így, hogy mihez van közel az, amire gondolok) a férfi.

Ebből kérlek ne azt szűrd le, hogy otthonról a falak közül nem kell kimozdulni, de igen, közös programokkal kell építeni egy kapcsolatot, de ne olyan igénynek feleljen meg egy férfi, hogy Ő visz 0-24 adrenalint a csaj életébe.

Ahogy idősebb lesz ez a fiatal csaj, egyre jobban kell majd neki a biztonságérzet, ezt ezek a férfiak többségében nem tudják megadni, olyan szinten, amilyen elvárás volna.

Ez a gyerekre vonatkozik, illetve egzisztencia, meg az, hogy biztos pont legyen az életébe az a férfi, lehessen rá számítani, de itt a gond.

Ha valami biztos az hogy lehet izgalmas? Egyértelműen sehogy, ami biztos ,az megszokottá válik, nincsen olyan tényező, ami kockázati faktorként jelen volna.

Attól, mert ahogy idősebb lesz a nő és más lesz a prioritás számára, elsősorban nem az izgalom, hanem a biztos pont kell neki, ez nem jelenti azt, hogy az izgalom nem kell neki! Csupán más mértékben igényli. Ez általában a harmadik személyben jelenik meg, nem tudom mennyire foglalkoztat a pszichológia, engem igen. Voltak kimutatások, hogy mennyien élik meg izgalmasnak a szeretői viszonyt, eléggé egyértelmű igen volt a válasz. Ez a kezdetekben lehet nehéz, amíg az erkölcsi nyomást levetkőzi valaki, ezt az élvezetek átélésével egy idő után biztosan sikerül, hiszen akkor nem tartana szeretőt.

Bocsánat, hogy megmagyaráztam a kommentemet bővebben, azért hogy tudd azt, mégis miként értettem ezt az egészet.

Akikre ez jellemző azoknak a szülői mintaképeik nem normálisak megfelelőek, tehát nem minden nőre, de a párkapcsolatok java az egyátalán nem "normális" ezért sérülnek valamilyen szempontból gyerekként ezek a későbbi felnőttek.

Tehát, hogy válaszoljak is. Nyugodtan lehet ismerkedni mindenhol, legyen az bármi! Akár neten, itt gyk-n, (tinder, badoo ezeket nem szabad komolyan venni, mert leépítheti az ember az önbecsülését,te ismered magadat, kerüld el, ha úgy érzed, illetve inkább az egész ismerkedésre vonatkozik és nsm csak ezekre,laza felfogás szükséges és nem feszült)

Könyvtár, olvasóklub, utca, egyetem, sport(konditerem stb), hobbik, túra, park, kutyasétáltatás közben.

A kutyás programok nagyon jók, sokan keresnek társat, leginkább nők, hogy párt találjanak ehhez. Van itt is egy csomó kérdés, kategóriát ha váltasz akkor tudsz tájékozódni, talán vannak erre appok is.

Nincsen konkrét helye az ismerkedésnek! Amennyiben, ha valaki szimpatikus akkor szóba kell vele állni és tudni kell nyitni.

Van egy mondás, nézd meg az anyját, vedd el a lányát. Ez egy jó kiindulási pont! Pszichológia ismét, így is hosszú leszek, hadd ne magyarázzam, leginkább a szülők közül az anyára hasonlít a lány."

Prioritás

"Utólag még annyit kiemelek, hogy milyen jó lepontozást kaptam a válaszomra, pedig nem csinált semmit, csupán azt írtam le válaszként, amit a kérdező írt le!:D

Kiemelem neked a kérdéséből azt, amit le is írtam neked, így jobban érthető.

"Mindkettőjükkel randizok. Az eszem és lelkem az elsőhöz húz" ------ biztonságérzet, mert az esze húzza oda, tudja azt, hogy komoly! a férfi ,ez pedig a leírt tulajdonságok miatt mondható el "Megbízható, szavahihető, becsületes, hűséges típus. Kedves, romantikus, pontos."

Míg a második pali

"Beszédes, pimasz, macsós, tud flörtölni, ért a nők nyelvén, több nő volt az életében és házas is volt"-----komolytalan, de viszont izgalmas jól telik vele az idő, hiszen az elsővel mély témákról tudott beszélgetni, addig ennél a palinál nem is írta ezt le, csupán a flört, macsós attitud.

Tehát nem én találtam ki ezt, nem magánvélemény volt, csupán más szemszögből írtam le válaszként azt, amit Ő a saját nyelvén megfogalmazott a tulajdonságok és a véleménye által.

Ezt más nyelven visszaadtam neki és megkaptam a lehúzást érte, pedig nem írtam le mást, mint amit Ő leírt.

Kicsit a prioritásról.

Hasonlóak vonzzák egymást, ezt leírtam ott is, ezt picit megmagyarázom, mert nem adtam rá választ neked.

Aki lelkizni szeret az nem fogja olyannal lelkileg kielégülve érezni magát, aki erre nem képes, nemtől független, ettől még egy programon vagy ilyesmin érezhetik jól magukat, de az nem a belső kitárulkozásra vonatkozik.

Akinek a sport az élete részét képezni nem fogja jól érezni magát egy tohonya, lusta partnerrel.

Aki rengeteget olvas és intellektuálisan fejlett az sem fogja jól érezni magát egy olyannal, akinek erre nincsen igénye.

Ez mind párkapcsolatra vonatkozott, nem baráti viszonyokra!

Tehát, sajnálni nem kell az első srácot, hogy nem talált egymásra a kérdezővel, hiszen nem passzolnak egymáshoz. A zsák megtalálja a foltját, ez is teljesen igaz.

Ennek ellenére nem vesztett igazából semmit sem a srác, hiszen nem ugyanaz az igényük, merte magát megmutatni és nem álarcot vett fel, hogy vonzódjon hozzá a kérdező, nem vett magára macsós attitudot, ez teljesen rendben is van!

Az a helyzet, hogy ennél nincsen jobb megoldás, hiszen kölcsönösen jólérezni magukat úgy képes az emberek párkapcsolatban, ha olyan van mellettük, akihez tényleg passzolnak.

Tehát nem azt kell meglátni a kérdésből, hogy hú de rosszul járt az első srác, mert dobja ez a felületes p*csa. Ennél a gondolatnál kell megfordítani a dolgot és kérdezni kell azt magunktól, hogy amennyiben ilyen intellektuálisan fejlett és ilyen tulajdonságokkal rendelkezik az első, a lány mellett jól érezné-e magát a párkapcsolatban egy felületes és komolytalan személlyel?

Ezt szurd le belőle, ne pedig a mártír szerepébe helyezd az első srácot, hiszen nincsen miért sajnálni, hiszen a probléma akkor lett volna, ha egymással párkapcsolatban lennének, mert olyan igényeknek kéne megfelelnie, amire nem képes és nem is kell, hogy a második viselkedését felvegye.

Röviden

Jól cselekedett az első, hogy merte magát vállalni és megmutatni azt, hogy ki is Ő valójában, evvel vállalta azt, hogy olyan személy kerülhessen mellé, akivel azonos módon gondolkodnak és megadta az esélyt arra, hogy magas szinten átélhessenek egy kapcsolatot a későbbiekben.

Csupán annyi történt, hogy egymáshoz nem passzolnak, nem járt rosszul senki és pityeregni sincsen oka az elsőnek, menni kell tovább és nyitott szemmel járnia.

Nem passzolhat hozzá mindenki és nem is kell, hogy mindenki passzoljon hozzá!

Gondold át csupán ezt, kinek könnyebb párt találnia? Egy szellemileg magason lévőnek vagy pedig ennél lejjebb elhelyezkedőnek? Melyikből van több? Nyilván amelyikből kevesebb van az talál nehezebben maga mellé valakit, hiszen a sok között elvész a kevés.

A felső kategóriába jobb tartozni vagy lejjebb? (szellemileg!!!)

Ezeken érdemes gondolkodni, add önmagadat és ne aggódj önmagadat adni, mert csak akkor találhatsz magad mellé olyat, aki passzol hozzád. Ez az én prioritásom.

A tiédről pedig te döntesz! ;)"

-----

Ismét kiemelem, hogy remélem segítettem valakinek innen, aki ide talált a kérdésre és igazságtalannak érzi a saját részéről, hogy miért dobják amikor az első férfi tulajdonságaival rendelkezik.

Reeey

2020. ápr. 2. 10:02
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

#28: Magyarul aki olyan mint az első, az várja meg amíg a nők elérik a kb. 30 éves kort, amikor kinövik ezt, és kiélték magukat azzal, hogy végigdugatták magukat az összes nagydumás menőcsávóval.

(Akinek pedig nem ilyen kell, azok bár állítják hogy léteznek, de a gyakorlatban valahogy mégis lehetetlen megtalálni őket, ezért joggal feltételezem, hogy ez csak egy legenda.)

Addig valahogy próbálja megőrizni a józan eszét, hogy ne legyen belőle pszichopata incel. Szép kilátások mondhatom.

2020. ápr. 2. 14:03
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Elsőként kifejtettem azt, hogy erről a rétegről beszélek, azután beszéltem tipizálva erről a rétegbe tartozokról, nem általánosítottam mindenkire vonatkozóan. Vannak olyan nők, akik nem lányként gondolkodnak.(nő és lány nem ugyanaz, szellemileg van különbség)

Nincs statisztikai felmérés erről, hogy hány % tartozik ide, kétségtelen az, hogy sok olyan van, akinek ez bejön. Az életkor növekedésével több tapasztalat, illetve átélt csalódások/örömök is és egyéb ingerek hatására változik a személyiség, ezért is változik a prioritás társkeresés terén is.

Ez szépen megfogalmazva részben azt is jelenti, amit te írtál.

Erre azt tudom mondani, hogy az élet az nem igazságos, ha valaki ezt nem képes lazán kezelni és elvárások nélkül(tinderen nem vár el bizonyos mennyiségu lájkot, ilyenekről beszélek. Nem pedig olyan elvárásokat ne várjon el, hogy ne legyen igénytelen a leendő párja)

Teljesen megértem magát az incel jelenséget is, legalábbis azt, hogy hogyan juthat el odáig valaki.

Ugyanúgy van ennek egy/több útja, mint amit levezettem az előbb.

Van akinek az a komolyodáshoz vezető út, hogy végigfarkaltatja magát azokkal, akikkel éppen jól érzi magát, mert vonzó a személyisége és az összes egyéb amit ismertetett!(nem én, én csak máshogy írtam le hosszasan) a kérdező, ezt követően párszor pofára is esik, aztán ebből elege lesz.

Tele van a tinder, ilyen pofára esett anyukákkal/kismamákkal, 25alattiak, akiket trágyában hagyott a komolytalan férfi, ezután meg a komolyt keresi, mert elsősorban már a biztonságérzetre volna igénye, aztán vagy lesz később probléma abból, hogy megszokja ezt, amit az első nyújt és ezután már más igény újra fellobban benne belül vagy sem.

Nem csak a gyermekes és fiatal anyukákról lehet ezt elmodani, nem kell hozzá gyerek, de itt lehet a leginkább meglátni ezt, mivel ott gyerekig ment a prioritásának a kielégítése.

Kiegészítésként még annyit, hogy érzelmileg ezek az emberek egyátalán nem felnőttek. (második csoportba tartozó férfiak)

A tetteikért/gondolataikért nem képesek felelősséget vállalni, ezért is komolytalan kategória ez a csoport.

Az is eszméletlenül érdekes, hogy a lányok, akik ezeket a fiúkat válasszák, megpróbálják átformálni az első típusú férfi kategóriába a választottjukat. (sok esetben)

Aztán meg jön a felismerés a nők szájából "Te már nem is az vagy, akibe én beleszerettem" :D eszméletlen. :)

Külső szemmel lehet ezeken jókat nevetni, de nem is szabad komoly venni, mert megbolondul az ember.

Ezért kell lazán felfogni a párkeresést és megtalálni azt, aki hozzád illik és nem kell elvárásokat lefektetni(olyanokat amiket megmagyaráztam, ha elmész egy randira ott sem kell elvárásnak lenni, hogy most ennek mindenképpen sikerülnie kell, mert roncs leszel következményként a sok kudrac felefogás miatt és járhatsz pszichológushoz, ha nagyon kicsinálod magadat akkor pszichiáterhez)

2020. ápr. 2. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!