Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai 25-26 éves lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 25-26 éves lányok miért nem akarnak felnőni?

Figyelt kérdés
Az egyetemen az ilyen korú csajok simán úgy viselkednek/néznek ki, mint a 16 évesek, vihognak, buliznak, kalandot akarnak csak egészen 30 éves korukig és adják is egymás alá a lovat. Miért ragadnak le ezen a szinten?
2020. márc. 26. 16:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem te egyetem közelében sem jártál még...
2020. márc. 26. 17:29
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
Az egyetem lévő csajok valóban ilyenek. Őszintén, miért is kéne felnőniük ebben az állapotban? Az egyetem sokaknak még olyan, mint egy késői gimi. Ha meg nem tetszik a felhozatal, ismerkedj az egyetemen kívül. Nagyon sok ismerősöm, aki nem tanult tovább, 20-21 évesen már párja volt és várták a közös gyereket. Lehet, hogy nem egy diplomás lesz a párod, de attól adhatsz nekik is esélyt, nem az egyetemi buliribiknek.
2020. márc. 26. 17:37
 13/18 anonim ***** válasza:
18%
Aki ennyi idősen nappalira jár, az tényleg nem felnőtt még, ergo miért is viselkedne úgy. A normális nőket meg amúgy is elkapkodják 25-28 éves korukra.
2020. márc. 26. 17:45
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem se jártál még egyetem közelében de mindegy is...

Mert amúgy hova siessen? Régen nem azt a korszakot éljük már ahol 20 évesen le kell pujázni az első jöttmentnek és vacsorával várni a ház urát. Az ég világon semmi baj nincs azzal ha valaki huszonévesen nem egy begyepesedett takarítórobot. Végre lehet élni és azt csinálni amit akarsz. Nem sürget az idő amit a társadalmi elvárások generáltak anno, meg lehet teremteni a boldogságodat önállóan. Hidd el ha találtak volna olyan pasit aki megfogja őket akkor kapcsolatban lennének. Amíg nem találnak ilyet addig minek kínlódjanak egy értelmetlen alibikapcsolatban? Minek gondolkozzon valaki 25 évesen gyereken? Bőven ráér vele, élvezze az életet.

2020. márc. 26. 17:54
 15/18 anonim ***** válasza:
94%

Készítettél a fent leírt csoporttal közvéleménykutatást? Miért nem?

Mire alapozod, kedves Kérdező, hogy a gyaki népe, aki jól láthatóan más kor- és elfoglaltságú csoportba tartozik, mint a kérdésed alanyai, tudják a megfelelő választ? Miből gondolod, hogy mi alkalmasak vagyunk referenciacsoportnak?

Előfordul, hogy egy viselkedésnek több/más magyarázata van, mint ami kézenfekvőnek látszik? Lásd: buliznak, vihognak, kalandot akarnak vs nem akarnak felnőni? Miért is lenne közvetlen oka a viselkedésüknek az általad feltárni vált szándék? Tisztában vagy a differenciált gondolkodás fogalmával?

Összefoglalva: elegendőnek érzed-e a logikai felkészültségedet ahhoz, hogy jogász légy?

2020. márc. 26. 18:24
 16/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom te, hogy vagy vele, de én meg pont, hogy azt látom, hogy sok nő már 25 éves kora előtt görcsösen erőlteti a házasságot és a gyerekvállalást, mert már olyan komoly felnőttnek hiszik magukat.
2020. márc. 26. 19:57
 17/18 anonim ***** válasza:
26%

Én pont az ellenkezőjét tapasztalom inkább. Én 22 vagyok és nem vagyok a bulizós, kalandozós típus, de messze nem gondolkozom még olyanokon sem, hogy közös jövő és társai... Viszont ezért én vagyok gyerekesnek, komolytalannak, hülyének meg még ki tudja minek kikiáltva. Miközben a korosztályomból csomóan azon rugóznak, hogy legyen valakijük (mindegy ki, csak legyen), kérjék már meg a kezüket és így tovább, pakolgatják fel a facebookra, hogy vetettek maguknak gyűrűt meg hasonlók. Szerintem ez a nevetséges. Még rohadt fiatalok, nincsen semmijük, max. tanulás mellett dolgoznak, még nincsen normális végzettségük stb., szóval szerintem emiatt is gáz. Arról nem is beszélve, hogy ez a "mindegy ki, csak legyen valaki" gondolkodás is szerintem nagyon nem egészséges.

(Egyébként szerintem semmi fura nincsen abban, hogy valaki 25-26 évesen nappali egyetemista... Ha valakinek van rá lehetősége, akkor miért ne? Plusz eleve nem mindenki 18 évesen érettségizik, nem mindenkinek van lehetősége rögtön tovább tanulni, egy osztatlan szak eleve nem is 3 év, valaki több egyetemet végez stb. Nálunk is sokan vannak ebből a korosztályból, vagy akár idősebbek is, szerintem ez nem ritka.)

2020. márc. 26. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs sokukkal szemben követelmény támasztva a srácok részéről. Mivel a legtöbb 25-26 éves srác is gyerek, mint állat, ezért miképp lehetnének komolyak ezek a lányok? Az a baj, sok srác attól becsicskul, hogy puncija van valakinek és tálcán nyújt mindent a nőnek. Ezért érzik magukat piedesztálra emelve. F
2020. márc. 26. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!